Kuvat antavat vilauksen siitä, miltä prinssit voisivat näyttää animaatiohahmojen sijaan oikeina ihmisiä.

Pukuilua, eli cosplayta, harrastava Jonathan Stryker on hurmannut ihmiset ympäri maailman Instagramissaan julkaisemilla kuvilla, joissa hän on pukeutunut Disneyn prinsseiksi.

Miamissa asuva argentiinalainen vietti Disney-viikkoa, jonka aikana hän julkaisi joka päivän yhden kuvan itsestään Disneyn animaatioista tutuksi mieshahmoksi pukeutuneena.

Strykerkun-nimeä Instagramissa käyttävä 22-vuotias mies pukeutui viikon aikana Aladdiniksi, prinssi Erikiksi, inkakeisari Kuzcoksi, Miloksi, Flynn Rideriksi, Tarzaniksi, Herkuleeksi ja lopuksi vielä Simbaksi.

Cosmopolitanin mukaan Stryker on kertonut haastattelussa, että hän on harrastanut cosplayta kymmenen vuoden ajan ja tekee kaikki asut, asusteet ja meikin itse. Lopputuloksena syntyy todella upeita hahmoja, jotka herättävät animaatioista tutut hahmot henkiin.

Strykerin pukuilu on saanut ihastuneen vastaanoton. Hänen julkaisemiensa kuvien kommenteissa on paljon kehuja niin hymiöiden kuin tekstin muodossa.

Miltä nuori mies sitten näyttää Disney-hahmoina? Katso alta! Suluissa kerrotaan, mistä elokuvasta hahmot ovat.

Aladdin (Aladdin)

Prinssi Erik (Pieni Merenneito)

Inkakeisari Kuzco (Keisarin uudet kuviot)

Milo (Atlantis – kadonnut kaupunki)

Flynn Rider (Kaksin karkuteillä)

Tarzan (Tarzan)

Herkules (Herkules)

Simba (Leijonakuningas)

Stryker on julkaissut myös seksikkäämpiä kuvia itsestään Disneyn animaatioista tuttuina mieshahmoina, mutta niiden kuvien näkemisestä on maksettava. Jos haluat nähdä seksikkäät versiot, löydät ne täältä.

Stryker pukeutuu myös muunlaisiksi hahmoiksi. Alla esimerkiksi hänen cosplay-versionsa Batmanin apurista, Robinista.

Lähde: Cosmopolitan