Kauempana laitumella olleet lehmät tulivat lähemmäksi kuuntelemaan miehen soittoa.

Myös lehmät vaikuttavat pitävän musiikista – tai sellaisen käsityksen ainakin saa Erin Herrmannin julkaisemista videoista. Herrmann jakoi Twitterissä kaksi videota, joissa hänen isänsä soittaa saksofonia laitumella oleville lehmille.

Herrmann kertoi Mashablelle, että hänen isänsä on opetellut YouTube-videoiden avulla soittamaan saksofonia ja hän halusi soittaa oppimiaan kappaleita erilaiselle yleisölle – perheen Piper-koira kun vihaa saksofonista lähtevää ääntä.

”Isäni meni laitumen ohi 25. kesäkuuta ja ajatteli, että ehkä lehmät arvostaisivat hänen musiikkiaan enemmän kuin Piper. Hän oli täysin oikeassa”, videot julkaissut tytär kertoi.

”Juttelemme ja käymme aina talon lähellä olevien lehmien luona, koska ne ovat isän lempieläin ja tekevät hänet niin iloiseksi … Hän on niin hyväsydäminen tyyppi ja tykkää hassutella ja nauttii elämän simppeleistä asioista. Hän pitää siitä, että tekee ihmiset niin iloiseksi”, hän lisäsi.

Herrmannin julkaisemia videoita on katsottu miljoonia kertoja. Ensimmäisellä videolla lehmät tulevat lähemmäksi kuuntelemaan Herrmannin isän musisointia ja hän soittaa lehmille muun muassa George Michaelin Careless Whisper -kappaletta.

Erin Herrmann

@erinmherrmann
my parents are such goofs they drove out to the backroads so my dad could play the cows the songs he’s been learning on the saxophone pt.1

Toisella videolla lehmät saavat kuunnella saksofonitulkintaa Tequila-kappaleesta, johon yhtyy myös lähellä asuva naapuri – tämä video varsinkin kannattaa katsoa loppuun asti.

Erin Herrmann

@erinmherrmann

Erin Herrmann

@erinmherrmann
my parents are such goofs they drove out to the backroads so my dad could play the cows the songs he’s been learning on the saxophone pt.1
pt.2 listen for the neighbor at the end

Tämä perheenisä ei ole ensimmäinen, joka on innostunut soittamaan lehmien iloksi. Olemme aiemmin kertoneet pikkutytöstä, joka soitti laitumen vieressä concertinaa ja lehmät kiiruhtivat lähemmäs kuuntelemaan tytön soittoa – lue lisää täällä.

Lähde: Mashable