Vaimo on saanut 10 000 kirjettä neljän yhteisen vuosikymmenen aikana.

Bill Bresnan kertoo rakkaudestaan vaimolleen Kirstenille päivittäin ja on tehnyt niin jo neljän vuosikymmenen ajan. Newserin mukaan mies on kirjoittanut vaimolleen rakkauskirjeitä päivittäin vuodesta 1974 lähtien.

Bresnan kertoi nykyisen vaimonsa olleen opiskelija hänen pitämällään kuuden viikon preppauskurssilla. He alkoivat myöhemmin kulkea samalla junalla ja Bresnan aloitti viestien rustaamisen ”Krisille” lautasliinoihin.

Newserin mukaan kaikki alkoi siitä ja vuosien jälkeen kasassa on 10 000 kirjettä kronologisesti järjestettynä 25 laatikkoon. Pariskunta kutsu kokoelmaan rakkauspäiväkirjakseen ja on kertonut myös, etteivät he ole koskaan riidelleet vaan suosivat puhumista kinastelun sijaan.

Osa Bresnanin kirjoittamista viesteistä on lyhyitä ja suloisia, – ”Kiitos, kun olet tuollainen ja rakastat minua” – mutta toisinaan Bresnan panostaa enemmän. Ennen vaimonsa 50-vuotissyntymäpäivää Bresnan lähetti hänelle 50 edeltävän ajan erityisen postikortin vaimolleen.

Bresnanin mukaan avainasemassa on kuitenkin keskittyä ja vaalia toinen toistaan, ei puhelimia tai muita häiriötekijöitä. Bresnan kertoi myös, että pari syö päivällistä joka ilta kynttilänvalossa romanttisen musiikin soidessa taustalla.

Lähde: Newser