Miehet jakavat aina silloin tällöin salaisuuksia, joista naiset eivät tiedä.

Ne ovat varmasti naisista erittäin mielenkiintoisia salaisuuksia. Toki kaikki miehet eivät ole samaa mieltä näiden miesten kanssa. Salaisuuksia on jaettu Reddit-palvelussa, joista parhaat palat ovat tässä alla.

Lue ne ja saatat kokea ahaa-elämyksiäkin.

1. ”Rehellisesti sanottuna, minulla on tunteita ja epävarmuutta yhtä paljon kuin naisilla.”

2. ”En halua aina se*siä, vaan haluan vain käpertyä kainaloon ja tuntea emotionaalisen yhteyden sellaisen kanssa, joka kunnioittaa sitä, että voin olla joskus epävarma tai ahdistunut.”

3. ”Minusta tuntuu jatkuvasti, että minun pitäisi laittaa tunteeni ja toiveeni sivuun, koska olen mies.”

4. ”Pidän kohteliaisuuksista ehkä liikaakin. Minulle kerrottiin kerran, että minulla on kauniit silmät, ja se oli pitkään ainoa osa kasvoissani, joista pidin.”

5. ”Monien miesten itsetunto kasvaa kasvoissa olevien karvojen avulla. Monet miehet haluavat siten parran, mutta kaikki eivät voi kasvattaa sitä. Jos kerrot miehelle, että hänellä on paksu parta tai mahtavasti karvoja kasvoissa, se saattaa tehdä hänet todella iloiseksi.”

6. ”Joskus p*llimme voivat jotenkin puristua, kun istumme. Sitä ei tapahdu usein, mutta on aina pieni mahdollisuus siihen. Useimmille meistä tämä johtaa äkilliseen kipuun, josta seuraa pahoinvointia.”

7. ”Miehetkin voivat feikata orga*meja.”

8. ”Joskus kun elämä potkii päähän, niin itken vain siellä, missä kukaan ei voi nähdä minua esimerkiksi suihkussa tai huoneessa, jossa ei ole ketään.”

9. ”Jos seisoo heti aamusta, voi olla vaikea käydä aamupissalla.”

10. ”Miehet nauttivat tehdä askareita hiljaa toisen seurassa. Vaimollani kesti jonkin aikaa selvittää mitä se tarkoittaa, mutta se tarkoittaa sitä, että viettää aikaa toisen kanssa, mutta ei puhuta mitään toisen kanssa. Se on jaettua toimintaa ilman puhetta.”

Miehetkin voivat olla herkkiä ja tarvitsevat kohteliaisuuksia, ihan kuten me naisetkin!

Lähde: Buzzfeed

LUE MYÖS