Oletko koskaan miettinyt rakastuvatko naiset vai miehet nopeammin?

Rakastumisen nopeus riippuu myös siitä, miten rakastuminen määritellään. Jos kipinät lentelevät ja mahassa tuntuu olevan perhosia, ei kyse ole vielä rakkaudesta, vaan ihastumisesta.

Naisten oletetaan olevan miehiä tunteellisempia, mutta vaikuttaako se rakastumisnopeuteen? Voi olla, että miehet rakastuvat naisia nopeammin, koska naiset tarvitsevat tunteidensa selvittämiseen miehiä enemmän aikaa. Miesten ja naisten välillä on monta muutakin eroavaisuutta, kun kyse on rakkaudesta.

Naiset ja miehet rakastuvat näin eri tavoilla

Kun suhteessa tulee se hetki, jolloin on mietittävä, edetäänkö suhteen vakavampaan vaiheeseen, miehillä on tässä vaiheessa tapana vetäytyä, joka voi ahdistaa naisia.

Miehet sanovat ”rakastan sinua” todennäköisemmin naisia aiemmin, koska miehet katuisivat naisia helpommin, että eivät ole sanoneet sitä. Siksi miehet saattavat sanoa sen jo ennen kuin ovat edes varmoja siitä, ovatko he rakastuneet.

Naisista tulee yhä vähemmän nirsoja miehiä valikoidessa sitä mukaan mitä useammin heidän on jätetty.

Naisille on miehiä riskialttiimpaa jättää mies kuin miehillä jättää nainen. Miehet nimittäin ”rankaisevat” naisia enemmän jätetyksi tulemista.

Jos tulee jätetyksi, kannattaa jättää silti kostosuunnitelmat tekemättä.

Lähde: Your Tango