Kun olet vastannut rakkaasi kosintaan myöntävästi, ei sen jälkeen kannata kertoa aivan kaikkea sosiaalisessa mediassa.

Kihlautuminen on jännittävää ja ihanaa, ja moni haluaisikin kertoa onnestaan koko maailmalle mahdollisimman pian. Sosiaalisen median avulla se on käytännössä mahdollista, mutta somessa ei kannata julkaista kuitenkaan ihan mitä tahansa.

Ystävänpäivä on yksi yleinen ajankohta, milloin pariskunnat menevät kihloihin. Tästä syystä on hyvä nostaa nyt esiin niitä seikkoja, joita somessa ei kannata julkaista kihlautumiseen liittyen – lue vinkit alta.

Julkaiset uutisen ennen kuin olet kertonut siitä läheisille

Vaikka kuinka haluaisit riemuita julkisesti kihlautumisestasi somessa välittömästi ja näin saada sen kaikkien tuttujesi tietoon, malta mielesi. Miltä sinusta tuntuisi, jos saisit kuulla sisaruksesi tai parhaan ystäväsi menneen kihloihin Facebook-julkaisun kautta? Pidä siis ilouutinen salassa sen aikaa, että ehditte rakkaasi kanssa kertoa läheisillenne siitä joko kasvotusten tai edes puhelimitse.

Sormuksen arvo

Nykyaikana jaetaan hieman liikaakin tietoa ja yksityiskohtia sosiaalisessa mediassa, mutta tästä on parempi vaieta. Älä siis julista kaikille, kuinka monta karaattia sormuksessasi on, saati sitten kuinka paljon se maksoi.

Kihlasormuksen esittely

Sait vasempaan nimettömään upean, kimaltavan sormuksen, jota varmasti haluaisit esitellä kaikista kuvakulmista ja tarkkaan. Mutta mitä jos sen sijaan kertoisit, miten kosinta tapahtui? Sitä sinulta kuitenkin kysytään ja se on varmasti kiinnostavampaa kuin minuutin mittainen video, jossa vain esittelet sormustasi.

Hääpäivä ja häiden yksityiskohdat

Tätä varten lähetetään hääkutsut. Muutenkin on parempi idea kertoa tärkeät yksityiskohdat häihin liittyen vain vieraille – ellet sitten halua, että entiset opettajat ja työkaverit ynnä muut alkavat kysellä, että missä heidän kutsunsa viipyy.

Muutat nimesi somessa, esimerkiksi Tuleva Rouva (tähän kumppanisi nimi)

Olet varmasti innoissasi sekä kihloista että siitä, että olet menossa naimisiin. Tässä ei ole mitään väärää – sehän on vain ihanaa. Jos kuitenkin muutat nimesi jo tulevan kumppanisi nimeksi tai tuot esiin jatkuvalla syötöllä sitä, miten sinä olet tuleva rouva XX, voi se saada seuraajia kaikkoamaan ja ystäviäsi pyörittelemään silmiään. Voit rauhassa kirjoitella tulevaa uutta sukunimeäsi vaikkapa kalenteriisi tai päiväkirjaasi, mutta pidä se pois somesta.

Lähde: Pure Wow