Traileri on saanut fanit kohisemaan mahdollisesta ikävästä yllätyksestä somessa.

Abban musiikki raikuu taas elokuvateattereissa ensi vuonna, kun vuonna 2008 julkaistun Mamma Mia! -elokuvan jatko-osa saapuu elokuvateattereihin. Mamma Mia: Here We Go Again! -nimeä kantavasta jatko-osasta julkaistiin joulun alla noin 2,5 minuutin mittainen maistiainen.

Jatko-osassa nähdään tuttuja hahmoja ensimmäisestä elokuvasta. Kun ykkösosassa Sophie (Amanda Seyfried) oli menossa naimisiin, on hän nyt raskaana ja kaipaa apua, jota saapuvat antamaan hänen äitinsä Donnan (Meryl Streep) parhaat ystävät ja entiset bändikaverit, Tanya (Christine Baranski) ja Rosie (Julie Waters).

Elokuva yhdistelee nykyhetkeä ja menneisyyttä, kun Sophieta neuvoessaan Tanya ja Rosie kertaavat Donnan nuoruutta. Nuoren Donnan roolissa nähdään Lily James.

Muistelukohtauksissa mukana ovat myös nuoremmat versiot Donnan rakkaudenkohteista, joita ensimmäisessä elokuvassa näyttelivät Colin Firth, Pierce Brosnan ja Stellan Skarsgård, jotka kaikki vilahtavat myös uudessa trailerissa. Aivan trailerin lopuksi esitellään myös Sophien äidinäiti, jonka roolissa nähdään Cher.

Vaikka traileri lupaa menevää ja viihdyttävää elokuvaa, on se herättänyt huolta fanien keskuudessa Donnan kohtalosta; aivan kuin Rosie puhuisi Donnasta menneessä aikamuodossa trailerissa.

”Äitisi oli rohkein ihminen, jonka koskaan olemme tavanneet”, Rosie kuulostaa sanovan trailerin alussa.

Fanit ovat ilmaisseet kantansa mahdollisesta ikävästä käänteestä somessa:

THEY KILLED DONNA IN MAMMA MIA 2 IM ACTUALLY CRUING FFS IF THEY COULDNT GET MERYL STREEP BACJ THEN THEY SHOULDNT HAVE MADE THE FUCKING FILM YOU FUXKING ASSHOLES I WAS EXCITED AND NOW ALL IM GOING TO BE IS A DEPRESSION HURRICANE FUCK YOU YOU FUCKIGN FUCKS

art🐟

@monmothman
i swear if donna is **** in mamma mia 2 im sueing every single person involved in this

emily 🪐

@emilyelizaxox
you’re telling me; I’ve waited 10 years for mamma mia 2 and they killed off donna sheridan; keep ur goddamn movie I don’t care how iconic #2 is gonna be; no meryl, no mamma.

Paola

@mindhvntr
IMMA NEED MAMMA MIA 2 SPOILERS NOW SO ANYBODY WHO CAN CONFIRM DONNA IS ALIVE AND WELL PLEASE STEP FORWARD

Täytyy kuitenkin muistaa, että traileri on voitu editoida vaikuttamaan siltä, että Donna olisi kuollut. Todellisuus selviää viimeistään ensi kesänä ja sitä odotellessa voit katsoa elokuvan trailerin artikkelin yltä.

Lähde: The Good Housekeeping