Mamma Mia! -elokuva saa jatkoa ensi vuonna – tuore traileri antaa esimakua siitä, mitä on luvassa

Traileri on saanut fanit kohisemaan mahdollisesta ikävästä yllätyksestä somessa.

Abban musiikki raikuu taas elokuvateattereissa ensi vuonna, kun vuonna 2008 julkaistun Mamma Mia! -elokuvan jatko-osa saapuu elokuvateattereihin. Mamma Mia: Here We Go Again! -nimeä kantavasta jatko-osasta julkaistiin joulun alla noin 2,5 minuutin mittainen maistiainen.

Jatko-osassa nähdään tuttuja hahmoja ensimmäisestä elokuvasta. Kun ykkösosassa Sophie (Amanda Seyfried) oli menossa naimisiin, on hän nyt raskaana ja kaipaa apua, jota saapuvat antamaan hänen äitinsä Donnan (Meryl Streep) parhaat ystävät ja entiset bändikaverit, Tanya (Christine Baranski) ja Rosie (Julie Waters).

Elokuva yhdistelee nykyhetkeä ja menneisyyttä, kun Sophieta neuvoessaan Tanya ja Rosie kertaavat Donnan nuoruutta. Nuoren Donnan roolissa nähdään Lily James.

Muistelukohtauksissa mukana ovat myös nuoremmat versiot Donnan rakkaudenkohteista, joita ensimmäisessä elokuvassa näyttelivät Colin Firth, Pierce Brosnan ja Stellan Skarsgård, jotka kaikki vilahtavat myös uudessa trailerissa. Aivan trailerin lopuksi esitellään myös Sophien äidinäiti, jonka roolissa nähdään Cher.

Vaikka traileri lupaa menevää ja viihdyttävää elokuvaa, on se herättänyt huolta fanien keskuudessa Donnan kohtalosta; aivan kuin Rosie puhuisi Donnasta menneessä aikamuodossa trailerissa.

”Äitisi oli rohkein ihminen, jonka koskaan olemme tavanneet”, Rosie kuulostaa sanovan trailerin alussa.

Fanit ovat ilmaisseet kantansa mahdollisesta ikävästä käänteestä somessa:

Täytyy kuitenkin muistaa, että traileri on voitu editoida vaikuttamaan siltä, että Donna olisi kuollut. Todellisuus selviää viimeistään ensi kesänä ja sitä odotellessa voit katsoa elokuvan trailerin artikkelin yltä.

Lähde: The Good Housekeeping