Keskustelun aloittaminen ei ole aina helppoa, mutta tietynlaiset aloitusrepliikit saavat miehet vastaamaan todennäköisemmin.

Deittisovelluksissa kiinnostavan henkilön lähestyminen voi olla välillä vaikeaa, kun ei tiedä, miten keskustelu kannattaisi aloittaa – tai vaikka keksisi aloittavan lauseen, ei vastausta kuulu. Hinge-sovellus tarjoaa tähän kuitenkin apua tutkimustuloksillaan.

Hinge selvitti, minkälaisilla aloitusrepliikeillä kiinnostavalta henkilöltä saa todennäköisimmin vastauksen. Hingen tiimi loi yli sata erilaista aloitusrepliikkiä ja lähetti niitä sovelluksen käyttäjille, minkä jälkeen selvitettiin, kuinka paljon vastauksia kukin aloittava lause sai.

Parhaimmaksi keskustelun avaukseksi miesten suhteen paljastui suorat, itsevarmat lähestymiset, kuten “Pian lasilliselle?”. Miehet vastaavat suoraan lähestymistapaan 98 prosentin todennäköisyydellä.

Naisten kohdalla ruoka-aiheet toimivat paremmin. Hingen tutkimuksen mukaan herkuista jutustelu sai hyvin keskustelun alulle ja naiset vastaavat 40 prosentin todennäköisyydellä, kun aiheena on ruoka.

Tutkimuksesta ilmeni myös, että miesten innostus katoaa nopeasti. Jos deittisovelluksessa on tullut “match” ja nainen ei lähetä miehelle viestiä kuuden tunnin sisään, todennäköisyys sille, että mies vastaisi myöhemmin laskee 25 prosenttia.

Lähde: Glamour