Rakkautta on juhlittu poikkeusvuonnakin, vaikka suunnitellun kaltaisia hääjuhlia ei välttämättä ole pystytty järjestämään koronatilanteen takia.

Musiikilla on suuri rooli hääjuhlissa ja poikkeuksellisen vuoden aikanakin parit ovat juhlistaneet rakkauttaan musiikin sekä lempikappaleidensa avulla. Suomessa se tarkoittaa sitä, että kuunnellaan muun muassa Lauri Tähkää, ilmenee Spotifyn julkaisemasta datasta.

Spotifyn mukaan Lauri Tähkä on striimatuin artisti suomalaisten hääsoittolistoilla, ja Tähkän Morsian-hitti on vakiokappale näillä soittolistoilla. Lisäksi suomalaiset juhlivat Spotifyn oman Wedding Party -hääsoittolistan tahtiin, mikä on suomalaisten kuuntelijoiden striimatuin soittolista.

Maailmanlaajuisesti häämusikiin kuningas on Ed Sheeran, jonka musiikkia striimataan eniten hääsoittolistoilla. Englantilaisen laulaja-lauluntekijän kynästä ovat syntyneet muutamat vuosikymmenen suosituimmat hääbiisit, kuten Thinking Out Loud ja Perfect.

Hääparit ovat juhlistaneet rakkauttaan viime kuukausina, ja Spotifyn mukaan yli 400 000 käyttäjää on luonut hääteemaisia soittolistoja viime heinäkuun jälkeen. Soittolistoilta löytyy keskimäärin musiikkia 2 tunnin ja 17 minuutin verran – tai noin 35 kappaletta.

Mitä kaikkea häitä juhliessa kuunnellaan? Löydät alta Spotifyn paljastamat striimatuimmat artistit sekä kappaleet, ja listojen jälkeen voit katsoa suomalaisten mieleen olevan Morsian-kappaleen musiikkivideon.

Viisi striimatuinta artistia hääsoittolistoilla Suomessa:

 1. Lauri Tähkä
 2. Juha Tapio
 3. Ed Sheeran
 4. Johanna Kurkela
 5. Elastinen

Viisi striimatuinta kappaletta hääsoittolistoilla Suomessa:

 1. Lauri Tähkä – Morsian
 2. JVG, Märkä Simo – Häissä (feat. Märkä-Simo)
 3. Johanna Kurkela- Rakkauslaulu
 4. John Legend – All of me
 5. Ed Sheeran – Perfect

Viisi striimatuinta artistia hääsoittolistoilla maailmanlaajuisesti:

 1. Ed Sheeran
 2. Bruno Mars
 3. Dan + Shay
 4. Diljit Dosanjh
 5. Jason Mraz

Viisi striimatuinta kappaletta hääsoittolistoilla maailmanlaajuisesti:

 1. Bruno Mars – Marry You
 2. Christina Perri – A Thousand Years
 3. Ed Sheeran – Thinking out Loud
 4. John Legend – All of Me
 5. Ed Sheeran – Perfect