Kysely: Seksuaalinen itsevarmuus on huipussaan kolmekymppisenä

Aivan kuin viini, myös itseluottamus oman kehon suhteen paranee iän myötä.

Kyselyn mukaan naiset tuntevat olonsa seksikkäimmäksi 31-vuotiaana. Treffisivusto Singles247.com teki kyselyn kahdelletuhannelle 18-60-vuotiaalle miehelle ja naiselle ja heidän vastaustensa perusteella laskivat keskiarvot sille, minkä ikäisenä kumpikin sukupuoli on seksuaalisesti itsevarmimmillaan.

Vastauksista kävi ilmi, että 31-vuotiaana suurin osa naisista ovat tarpeeksi kokeneita ollakseen itsevarmoja seksuaalisesta kyvykkyydestään ja tyytyväisiä kroppaansa. Kyselyn mukaan myös rakastavassa, pitkässä parisuhteessa oleminen mahdollistaa sen, että naiset voivat ilmaista itseään fyysisesti.

Myös miehet omaavat eniten luottamista seksuaaliseen kyvykkyyteensä kolmekymppisinä. Kyselyn vastausten perusteella miehet saavuttavat huippusuorituksensa 33-vuotiaina.

”Vaikuttaa siltä, että kolmenkympin alkupuolella olemme tyytyväisempiä itseemme ja pystymme paremmin käsittelemään kaikki huolet kroppaamme liittyen, joten olemme itsevarmempia sängyssä”, Singles247.com:n edustaja kertoi Daily Mailille.

Sivuston kyselyssä vastaajia pyydettiin arvioimaan oman itsevarmuutensa lisäksi tyytyväisyyttään seksielämäänsä. Kyselystä selvisi, että yhdellä neljästä on parhaillaan huono seksielämä ja yksi kolmesta paljasti, ettei heidän nykyinen kumppaninsa ole heidän paras seksikumppaninsa.

Vastaajista neljä kymmenestä oli sitä mieltä, että seksikumppaneiden määrällä ei ollut mitään tekemistä sen kanssa, kuinka hyvä henkilö on nykyisin vällyjen välissä. Yli puolet vastaajista uskoivatkin, että seksi paranee sen myötä, mitä kauemmin parisuhde kestää.

Lähde: Daily Mail


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.