Kylppäri kuntoon – 10 asiaa, jotka jokaisen naisen pitäisi viedä pois kylpyhuoneestaan

Kylpyhuoneeseen saattaa kertyä paljon turhaa tai parhaat päivänsä jo nähnyttä tavaraa, jotka kannattaa hävittää.

Kylpyhuone on monen naisen pyhäkkö ja tila rauhoittumiseen, rentoutumiseen – etenkin jos siellä on kylpyamme – ja kaunistautumiseen, mutta se voi toisinaan olla täynnä sotkua ja roinaa. Siksi kannattaa toisinaan ottaa aikaa ja käydä kylpyhuone läpi hävittäen sieltä kaikkea turhaa.

Huffington Post listasi kymmenen asiaa, jotka jokaisen naisen erityisesti pitäisi viedä pois kylppäristään. Tartu siis tuumasta toimeen ja heitä alle listatut asiat pois – et tule kaipaamaan niitä.

1. Homeinen pesusieni

Kärsineellä, homeisella pesusienelle ei saa kummoista jälkeä aikaiseksi. Se pitäisikin vaihtaa uuteen 3-4 viikon välein.

2. Kuivuneet matkakoon kauneustuotteet

Jättämällä pienet purkit ja pullot auki vetää puoleensa bakteereja. Siksi ne kannattaa käyttää tai nakata pois, ei jättää nurkkiin pyörimään.

3. Lähes tyhjät pesuaineet

Jos kylpyhuoneeseen on jäänyt lojumaan shampoo- tai suihkusaippuapulloja, joissa on vielä vähän jotain pohjalla, ne kannattaa heittää pois. Voit hyvin säilyttää niiden tilalla suihkussasi jotain muuta.

4. Rähjäiset matot ja pyyhkeet

Pyyhkeet kannattaa laittaa pesuun 3-4 käytön jälkeen, sillä ne voivat alkaa haista jo muutaman käyttökerran jälkeen. Kylpymatot kaipaavat pesua taas viikon tai kahden viikon välein – sopiva pesuväli riippuu siitä, kuinka paljon sille on käyttöä ja mistä materiaalista se on tehty.

5. Kuluneet palasaippuat

Jos saippuaa on enää pieni, lähes olematon pala jälellä, nakkaa se menemään. Huffington Postin mukaan palasaippuat pitäisi myös aina säilöä viileäss, kuivassa paikassa.

6. Suihkuverho

Milloin viimeksi olet pessyt tai vaihtanut suihkuverhosi? Niinpä. Sen peseminen tai uuden hankkiminen ei välttämättä ole hauskinta puuhaa, mutta se auttaa pitämään homeen loitolla.

7. Vanhat lääkkeet

Jos säilytät kylpyhuoneen kaappien tai laatikostojen kätköissä lääkkeitä, hävitä vanhat viemällä ne apteekkiin.

8. Vanhat ponnarit

Jos ponnarit ovat menettäneet joustavuutensa, on aika heittää ne pois.

9. Vanhat meikit, kynsilakat ja sudit

Meikitkin voivat vanhentua ja kerätä bakteereja. Esimerkiksi ripsiväri kannattaa vaihtaa uuteen kolmen kuukauden välein ja luomiväri 6-12 kuukauden välein.

10. Käyttämättömät ihonhoitotuotteet

Jos aikeenasi on esimerkiksi säästää lempikasvovoidettasi tai silmänympärysvoidettasi, muista kuitenkin, että niilläkin on parasta ennen -päivämääränsä.

Lähde: Huffington Post


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.