Neljännen kauden virallinen traileri osoittaa, että luvassa on dramaattisia, kireitä tunnelmia.

Iso-Briannian kuninkaallisen perheen elämästä kertovan supersuositun The Crown -sarjan neljäs kausi saapuu katsottavaksi ensi viikolla. Odotukset kauden suhteen nousevat entisestään, kiitos Netflixin julkaiseman uuden trailerin.

Trailerilla ovat keskiössä naiset, jotka ovat jättäneet suuren jäljen Iso-Britannian historiaan: rautarouva Margaret Thatcher (Gillian Anderson), maansa ensimmäinen naispääminiseri, sekä Lady Diana Spencer (Emma Corrin), jonka saturomanssi prinssi Charlesin (Josh O’Connor) kanssa ei saanut onnellista loppua. Kummatkin naiset kohtaavat trailerilla kuningatar Elisabet II:n (Olivia Colman).

Kuten aiemmalla trailerilla, myös viimeisimmällä tunnelma on synkähkö ja draamaa on takuulla luvassa, kun neljäs kausi alkaa 15. marraskuuta. Kuningattaren ja Thatcherin välit vaikuttavat kireältä ja perhepiirissä on omat ongelmansa – trailerin lopussa Diana paiskaa jotain lattialle kukkia täynnä olevassa huoneessa ja hänellä on myös yhteenotto puolisonsa kanssa.

”Ajan myötä hän luopuu taistelusta ja taipuu. Niin käy aina”, kuningataräiti (Marion Bailey) toteaa viitaten Dianaan, jolla oli tunnetusti vaikeuksia sopeutua kuninkaalliseen elämään.

Kuningattaren kysessä, mitä tapahtuu, jos Diana ei taivu, vastaus tulee hänen siskonsa, prinsessa Margaretin (Helena Bonham Carter) suusta:

”Hän murtuu.”

Voit katsoa uuden, virallisen trailerin alta suomeksi tekstitettynä: