Huulipunien tultua fanien tietoisuuteen, ovat merkin nettisivut olleet kovalla koetuksella.

Kosmetiikkamerkki LA Splash on luonut uuden huulipunamalliston, joka varmasti ilahduttaa Harry Potter -faneja. LA Splashin nestemäiset huulipunat ovat saaneet nimensä muun muassa suositun kirja- ja elokuvasarjan hahmoilta.

Huulipunien sävyissä on perinteisempiä punaisen eri sävyjä sekä Potter-maailmaan sopien räväkämpiä ja synkempiä sävyjä, kuten Bellatrix-, Alastor-, Lavender- ja Nagini-nimet saaneet sävyt tuovat hyvin ilmi.

Huulipunat eivät ole virallinen fanituote, sillä LA Splash on vain inspiroitunut velhojen ja noitien maailmasta, mutta fanit ovat silti niistä innostuneet. Huffington Postin mukaan osa huulipunista on ehditty myydä loppuun ja LA Splashin nettisivuille on ollut välillä vaikeuksia päästä runsaan kiinnostuksen takia.

LA Splashilla on myös toimitus Yhdysvaltojen ulkopuolelle, joten suomalaiset Potter-fanitkin voivat tilata huulipunia itselleen. Jos taas Potter ei ole sinun juttusi, löytyy LA Splashilta myös Disney-teemaa:

Studio shine lip lusters✨ #lasplashcosmetics #liplustre #lipstick #lipcouture #lipsmitten #lipstickjunkie #lasplashcosmetics

A photo posted by LASplash Cosmetics (@lasplashcosmetics) on

Lähde: Huffington Post


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit

Kommenttia