Kissan tempauksesta huolimatta haastattelu jatkui eteenpäin kuin mitään ihmeellistä ei olisi meneillä.

Politiikkaan liittynyt haastattelu sai yllättävän käänteen hollantilaisessa ajankohtaisohjelmassa, kun haastattelua antameen akateemikko, tohtori Jerzy Targalskin kissa hyppäsi yllättäen omistajansa harteille kesken suoran tv-haastattelun. Hollantilainen toimittaja Rudy Bouma jakoi tilanteesta videon Twitterissä, mistä se on lähtenyt leviämään netissä.

Lisio-niminen kissa oli haastattelun alussa seurannut keskustelua läheiseltä pöydältä ennen kuin se pomppasi omistajansa harteille. The Sunin mukaan Targalski kertoi haastattelussa Puolan poliittisesta tilanteesta, mutta vakavan aiheen sijaan Lisio ilmeisesti päätti varastaa huomion.

Targalski ei kuitenkaan lemmikkinsä touhuista hätkähtänyt, vaan jatkoi haastattelua ammattimaisesti, vaikka kissa välillä jopa puski ja nuoli hänen korvaa sekä laittoi häntänsä omistajansa kasvojen eteen niin, että Targalski joutui pitämään hännästä kiinni, ettei se tule uudelleen kasvojen eteen.

Tarkkasilmäiset katsojat ovat myös huomanneet, että aivan videon alussa, noin kymmenen sekunnin kohdalla, toinen kissa tepastelee sisälle huoneeseen, jossa Targalski antaa haastattelua.

Voit katsoa kissan yllättävän tempauksen alla olevalta videolta.

Rudy Bouma 🧑‍💻🎦 📺

@rudybouma
The Polish historian & political scientist Jerzy Targalski remained completely unruffled during our interview when this happened👇🤨🤷‍♂️

Olemme aiemmin kertoneet, miten lapset onnistuivat varastamaan show’n kesken isän tv-haastattelun ja ryntäsivät paikalle. Voit lukea tästä lisää täällä.

Lähde: The Sun