Kauneusbloggaaja uskoo vinkkaamansa yhdistelmän olevan yhtä hyvä kuin kampaamoista saatavat tuotteet.

Monet haaveilevat kauniisti kiiltävistä hiuksista ja saattavat niitä tavoitellessaan tuhlata paljonkin rahaa erilaisiin hiustuotteisiin. Kauneusbloggaaja Ana Chavarrialla on kuitenkin erilainen – ja erikoinen – ratkaisu: yhdistelmä olutta, kananmunaa ja safloriöljyä.

Chavarria on julkaissut Instagram-sivullaan ohjeen, jonka avulla hiuksista pitäisi tulla kiiltävämmät ja pehmeämmät. DIY-ainetta varten tarvitset:

– 1/2 (noin 1,2dl) kupillista olutta (suositeltavaa avata se 24 tuntia ennen hoidon tekoa)

– Yksi teelusikallinen safloriöljyä

– Yksi raaka kananmuna

Chavarrian mukaan ainekset sekoitetaan yhteen ja sitten sitä levitetään hiuksiin. Seos saa vaikuttaa noin 30 minuuttia ennen kuin se pestään pois normaaliin tapaan (shampoo ja hoitoaine).

Chavarria suosittelee tekemään hoidon hiuksille viikonloppuna, jotta hiukset saavat kuivua itsekseen suihkun jälkeen.

”Eikä sinun tarvitse mennä ulos haisten mädäntyneelle kananmunalle”, hän neuvoo Instagram-julkaisussaan.

Chavarria kertoi Daily Mail Australialle, että hän alkoi kokeilla luonnollisia hiusnaamioita äitinsä innoittamana.

”Hän aina kertoisi minulle, että ei ole tarvetta käyttää paljon rahaa kampaamoihin, koska samat lopputulokset voi saada kotona luonnollisesti”, hän sanoi.

”Olen tehnyt tätä tiettyä hoitoa 14-vuotiaasta ja se on auttanut minua samaan hyvät, terveet hiukset – yhtä hyvät kuin kampaamoista, ellei jopa paremmat”, Chavarria sanoi.

”Tässä ei ole mitään kemikaaleja ja selvästi sillä on omat haittapuolensa, kuten saatat haista mädäntyneelle kananmunalle ensimmäisen päivän, mutta se auttaa paljon, joten se on sen arvoista”, hän jatkoi.

Voit katsoa Chavarrin vinkin alta:

Kiinnostaisiko sinua kokeilla näin erikoista hiustenhoitovinkkiä? Kommentoi alla!

Lähde: Daily Mail