Kesän sävyt ovat pääasiassa hempeitä pastellisävyjä, mutta parhaimpien sävyjen joukossa on myös pari voimakkaampaa sävyä.

Vaikka osassa maata kunnon lumihanki peittää vielä maan, on kesä lähestymässä kovaa vauhtia. Kesästä on tulossa koranaviruksen takia poikkeuksellinen, mutta yksi asia on varma: kesäkynsien aika on pian käsillä.

Lämpien säiden paluuta voi juhlistaa koristamalla kynnet ihanilla sävyillä, sillä nyt jos koskaan on tärkeä nauttia elämän pienistä jutuista. Pure Wow listasi kesän parhaimpia kynsilakkasävyjä ja poimimme niiden joukosta alle 12 ihaninta, joita kokeilla tulevana kesänä.

Rauhoittava vaaleansininen

Kuvassa oikealla näkyvä JINSoonin Aero on ihastuttava, rauhoittava sinisen sävy, joka tuo mieleen pilvettömät kesätaivaat.

Vaaleahko, mutta täyteläinen violetti

Olive & June on tehnyt yhteistyössä Nabela Noorin kanssa uuden kynsilakkakokoelman. Yksi kokoelman ihastuttavista sävyistä on Bold & Unshaken -niminen violetti. Se on hieman kirkkaampi kuin liila, mutta ei kuitenkaan yhtä syvä kuin violetti voisi olla. Sävy näyttää vaikuttavalta kynsissä. Yllä olevalla Instagram-julkaisulla esitellään uuden kokoelman kaikki lakat, joista tämä violetti sävy nostetaan esiin noin ajassa 01:30.

Korallinen sävy

Koralliset, hieman persikkaiset sävyt kuuluvat kesään. Tämä Orlyn lakka on nimeltään Afterglow.

Pinkkinen malva

Malvanväristä lakkaa on viety pinkimpään suuntaan tässä NCLA x Sivan Aylan Rosé Spritzissä. Pure Wow on todennut tästä sävystä, että se voi hyvin olla kesän 2020 sävy. Tämä näyttää hyvältä myös varpaankynsissä.

Sinisen ja violetin välimaasto

Talvionsininen kynsilakka näyttää ihanalta kynsissä. Se on samaan aikaan rauhoittava että lumoava. Kuvassa periwinkle blue -sävyä oleva Smith & Cultin Exit the Void -lakka.

Räväkämpi korallinen pinkki

Orlyn Blazing Sunset voi hyvinkin muodostua kesän 2020 yhdeksi suosikkisävyksi. Peittävä, räväkämpi pinkki väri kirkastaa välittömästi ilmettä talven jälkeen.

Lämmin nude

Essien kesän 2020 kynsilakkakokoelmasta löytyy tämä maanläheinen, lämmin ja neutraali sävy. Sävyn ilme muuttuu syvemmäksi tai kirkkaammaksi riippuen valaistuksesta.

Minttuisa turkoosi

Chanelin käsissä turkoosi on mennyt hieman minttuisaan suuntaan. Pure Wow’n mukaan Chanel Le Vernis 590 Verde Pastillo -lakassa on mukana ainesosia, jotka vahvistavat kynsien kärkiä ajan mittaan.

Syötävän herkkulliselta näyttävä pinkki

Vaaleanpunaisten sävyjen ystävien mieleen voi olla tämä Sally Hansenin sievä pastellisävy, joka tuo mieleen herkkumunkkien kuorrutuksen. Näet sävyn klikkaamalla yläolevassa Instagram-julkaisussa näkyvää pientä nuolta kerran oikealle.

Puhdas valkoinen

Juuri mikään ei vedä vertoja ihanalle manikyyrille (tai pedikyyrille), joka hehkuu puhtaan valkoisena. Deborah Lippmannilta löytyy tähän tarkoitukseen oiva sävy, Amazing Grace.

Rohkea punainen

Mehukas punainen sävy on kuin tehty kruunaamaan kesärientojen kokonaisuus. Olipa ihosi kuinka vaalea tai tumma, näyttämää tämä punainen sävy upealta. Hyvä esimerkki rohkeasta punaisesta on Tom Fordin Scarlet Chinois.

Piristävä keltainen

Essien Expressie-lakassa Taxi Hopping yhdistyy kauniisti keltaisen ja vihreän sävyjä. Tämä on kesällä hieman yllättävämpi vaihtoehto käyttää kynsissä.

Löydät lisää kesän parhaita lakkasävyjä kuvien kera täältä.

Lähde: Pure Wow