Kesän saapuessa tulevat myös uudet kesätrendit.

Tämän kesän kauneustrendejä yhdistävät erilaiset punertavat sävyt sekä näyttävyys. PureWow on listannut meikkitaiteilija Katey Dennon kanssa kesän 2022 trendit, jotka tulevat näkymään kaikkialla kesäkuukausien aikana.

Kevennetty Euphoria

Suurta suosiota nauttiva Euphoria-sarja on inspiroinut erilaisia meikkilookkeja, eikä näille Dennon mukaan olla sanomassa vielä hyvästejä.

”Hauskat siivet ja rajaukset ja räikeät värit luomilla jatkavat suosiotaan, mutta ne pehmenevät hieman”, Denno kuvaili.

Alla yksi esimerkki Euphoria lite -meikistä:

Mansikkaiset hiukset

PureWow’n mukaan mansikkainen punainen on erittäin suosittu tänä kesänä. Oletpa luonnostaan blondi tai brunette, on tämä eloisa sävy virkistävä vaihtoehto vaaleille radoille, jotka yleensä dominoivat hiusväreissä tähän aikaan vuodesta.

Alla yksi esimerkki tästä hiussävystä:

Raikas hehku

Kuvittele se pehmeä hehku, jonka saat, kun istut arungossa kultaisen tunnin aikana. Dennon mukaan tällainen hehku juontuu enemmänkin hyvästä ihonhoidosta kuin highlighterin kerrostamisesta.

”Tätä varten suosittelen säännöllistä, hellää kuorintaa ja meikki- ja peitevoiteen käyttöä minimaalisesti yhdessä mehukkaiden väriläiskien, jotka keskittyvät enemmän huuliin tai poskiin”, meikkitaiteilija vinkkasi.

Alla yksi esimerkki tästä trendikkäästä hehkusta:

Koristellut kasvot

Taiteellisesti sijoitellut kimaltavat ihotimantit ovat yksi tapa virkistää lookia kesän aikana. PureWow’n mukaan niitä voi asetella kasvoille niin hajanaisesti kuin tarkkaan, kuten Dua Lipalla on alla olevassa kuvassa. Ihotimantit kannattaa laittaa vasta sen jälkeen, kun muu meikki on valmis.

Piikikäs nuttura

Tämä 2000-luvun alusta tuttu kampausmalli tulee PureWow’n mukaan takaisin tänä vuonna. Alla mallia kampauksesta näyttää TikTok-tähti Dixie D’Amelio.

Pinkkiä, pinkkiä kaikkialla

Vaaleanpunaisen sävyt saivat uutta nostetta Rihannan ansiosta. PureWow’n mukaan sen jälkeen, kun Rihanna kertoi raskaudestaan aiemmin tänä vuonna pinkissä lookissa, joka näkyi vaatetuksen lisäksi meikissä, on tämä väri ollut enemmän esillä kaikkialla.

Bling-kynnet

Kahden koronavuoden jälkeen nyt aletaan jälleen irrotella enemmän ja maksimalismi on nyt muodissa. Jos kasvojen koristelu ihotimanteilla ei tunnu omalta jutulta, voit kokeilla sen sijaan timanttikoristusta kynsissä.

Alla yksi esimerkki tästä kynsityylistä:

Näyttävät huulet

Kasvomaskeja ei ole enää pakko pitää, joten huulimeikkiin voi jälleen paremmin panostaa, kun se pääsee myös esille. PureWow’n mukaan räikeät värit ovat taas trendikkäät. Vaihtoehtoja on loputtomasti klassisesta punaisesta neonoranssiin ja kiiltävään pinkkiin.

Alla yksi esimerkki näyttävistä huulista:

Lähde: PureWow