Katso kuusi yllättävää tapaa, joiden avulla voi näyttää nuoremmalta

Ihonhoitotuotteiden lisäksi on muitakin keinoja, joilla koettaa saada itseään näyttämään nuoremmalta.

Jos haluat näyttää nuoremmalta ja ehostusarsenaalisi on jo täynnä, koeta näitä strategioita kellon kääntämiseksi taaksepäin. Näillä vinkeillä voit koettaa saada itsesi näyttämään nuoremmalta ilman kosmetiikkatuotteiden lisähankintaa.

Kuusi yllättävää tapaa, joiden avulla voi näyttää nuoremmalta:

1. Harrasta enemmän seksiä

Eräässä tutkimuksessa joukko arvioijia arvioivat säännöllisesti (tässä tapauksessa keskiarvolta neljästi viikossa) seksiä harrastavien näyttävän 7-12 vuotta nuoremmilta kuin he oikeasti olivat. Tutkijat sanovat, että seksi saa vapauttamaan enemmän ihmisen kasvuhormonia, joka voi auttaa tekemään ihostasi kestävämpää ajan suhteen edistämällä elastisuutta.

2. Syö antioksidanttisi

Kahdessa viikossa selvästi vähemmän ryppyjä? Paraskaan kosteusvoide ei voi luvata sellaista. Unileverin teettämässä tutkimuksessa osallistujien, jotka ottivat kalaöljyravinteita ja joivat neljää antioksidanttia 14 päivän ajan, ryppyjen syvyys muuttui.

3. Hymyile

Hymyt torjuvat tulevia otsaryppyjä, mutta ne myös saavat näyttämään heti nuoremmalta. Saksalaiset tutkijat pyysivät miehiä ja naisia katsomaan useita kuvia 171 ihmisen kasvoista ja he aliarvioivat niiden ikää, jotka hymyilivät kuvissa.

4. Alenna verenpainetta

Ikäistään nuoremmilta näyttävät ihmiset omaavat vuonna 2013 tehdyn tutkimuksen mukaan alemman verenpaineen. Toinen uusi tutkimus osoitti, että masennus voi nopeuttaa biologista ikääntymisprosessia.

5. Tarkistuta silmäsi

Lopeta siristely! Joka kerta, kun kurtista kulmiasi, ihosi alle muodostuu uurre. Kun vanhenet ja iho menettää joustavuuttaan, nämä uurteet muuttuvat hienoiksi linjoiksi ja rypyiksi, sanoo bostonilainen ihotautilääkäri. Lääkäri paljastaa lähettävänsä 90 prosenttia hänen 30-40-vuotiaista Botox-potilaistaan silmälääkärille isompaa lääkemääräystä varten.

6. Harjaa hampaasi

Hammaskiille tummuu ajan myötä ja mitä tummemmat hampaat, sitä vanhemmalta näytät. Vuonna 2010 julkaistun tutkimuksen mukaan he, jotka harjaavat hampaansa kahdesti päivässä, näyttävät viisi vuotta nuoremmilta kuin he, jotka harjaavat vain kerran päivässä. Tietysti voit aina hyvittää menetettyä aikaa valkaisemalla hampaasi.

Lähde: Yahoo! Shine