Kasvomaskien käyttö voi aiheuttaa pahanhajuista hengitystä – Lue mistä se johtuu, ja miten sitä voi yrittää torjua

Jos kasvomaskia joutuu käyttämään usein, voi se aiheuttaa ikäviä oireita. Sellaiset voivat liittyä iho-ongelmiin, mutta nyt on huomattu, että myös suuhun liittyviin ongelmiin.

Viime viikolla uutisoitiin jo siitä, kuinka kasvomaskit voivat olla aknen sekä muiden kasvoissa esiintyvien iho-ongelmien takana. Huffpost kertoo nyt uusista ongelmista, joiden on huomattu johtuvan kasvomaskien käytöstä. Niistä ovat raportoineet monet hammaslääkärit, joten tässä on kyse suussa ilmenevistä ongelmista.

New Yorkilainen hammaslääkäri, Rob Raimondi, on huomannut, että kasvomaskin käyttö voi aiheuttaa ongelmia myös suussa. Hänen vastaanotolleen on tullut viime aikoina paljon enemmän sellaisia, joilla on suussa tulehduksia sekä ikeniin liittyviä sairauksia. Siitä voidaan syyttää hänen mielestään osittain sitä, että ilmanvaihto suussa ei onnistu kunnolla maskin takia. Suukin voi kuivia tämän takia, joka aiheuttaa myös ongelmia suussa, esimerkiksi pahaa hajua.

On olemassa yksi hyvä keino, joka auttaa pitämään suun paremmassa kunnossa, vaikka kasvomaskia pitäisi käyttää paljon. Se on se, että juo paljon vettä. Se hillitsee pahanhajuisten bakteerien lisääntymistä suussa.

Lähde: Huffpost


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.