Juhlissa saattaa tulla juotua liikaa alkoholia, jolloin seuraava aamu ei tule olemaan helppo. Tai sitä se saattoi olla ennen tätä paljastusta.

New Yorkista kotoisin oleva ravitsemusterapeutti, Monica D’Agostino, on nimittäin ilahduttanut monia jakamalla TikTok-palvelussa uskomattoman reseptinsä, jolla parantaa pahimmankin krapulan. Se sisältää neljä ainesosaa, jotka löytyvät monien keittiöstä jo valmiiksi.

Tässäkö hyvästit krapula-aamujen päänsäryille, vatsakivulle ja pahoinvoinnille?

Kun seuraavan kerran on edessä illanvietto, johon kuuluu myös alkoholi, kannattaa painaa sitä ennen mieleen tämä resepti, joka voi parantaa monia krapulan oireita. Siihen tarvitaan vain neljää aineosaa. Ensin tarvitaan suuri lasillinen vettä, johon lisätään vielä veden lisäksi kolmea muuta ainesta:

– 3 rkl sitruunamehua

– 2 rkl inkiväärisosetta

– makeutusainetta

Monican mukaan makeutusaine sisältää steviaa, kurkumaa ja munkkihedelmää (Luo han guo), joka on ikivanha Kiinassa erittäin tunnettu hedelmä. Ehkä sitä saa Suomestakin jostakin valmiina sekoituksena?

Seoksessa oleva kurkuma tekee hyvää tulehdukselle, sitruunamehu taas iholle ja inkivääri vatsalle.

Eräs TikTokin käyttäjä on kommentoinut näin: ”Olen odottanut tätä koko ikäni. Se todellakin toimii! Tätä kannattaa kokeilla!

Lähde: Mirror