Jos näit unessa ihastuksesi, sen merkitys riippuu siitä, millainen häneen liittyvä uni oli.

Näistä eri merkityksistä kerrotaan Womens Health-sivustolla. Kun ihastuksesi tulee uniisi, haluat varmasti tietää, että miksi niin kävi. Opit tuntemaan näiden unien ja niiden merkitysten perusteella itsesikin paremmin. Tässä ovat yleisimmät unet, joissa on mukana ihastuksen kohde, ja niiden merkitykset sinulle.

1. Hän suutelee sinua

On mielenkiintoista, että tämä uni voi tarkoittaa sitä, että tunnet olevasi hieman jumissa elämässäsi juuri nyt, josta haluaisit päästä eteenpäin. Tämä uni voi tarkoittaa myös sitä, että odotat, että sinulle tapahtuisi jotain. Sinä ehkä tiedät, että mitä.

2. Hän on treffeillä jonkun toisen kanssa

Tässä unessa voi olla kohteena kuka tahansa, joka on jo poistunut elämästäsi. Uni osoittaa sinulle jotain sellaista, että pelkäät hylkäämistä.

3. Olet liian ujo lähestyäksesi häntä

Jos näet tämän unen, saatat tuntea turhautuneisuutta, koska et uskalla toimia toiveidesi mukaan.

4. Vietät laatuaikaa lapsuuden ihastuksesi kanssa

Kun olit nuori ja idealistinen, sinulla oli parempi käsitys siitä, mitä haluat. Entinen ihastus unessa tuo esiin halusi olla jollain lailla samanlainen kuin olit nuorena. Unen kohteena olevalla entisellä ihastuksella ei ole tässä niinkään väliä, joten se ei tarkoita sitä, että vanha suola janottaisi.

5. Ihastut ex-kumppaniisi uudelleen ja palaatte yhteen

Tämä uni ei tarkoita ehkä sitä, että haluaisit ex-puolisosi takaisin, koska tässähän on kyseessä vain uni. Tämä uni voi vain osoittaa sen, että kaipaat osaa menneisyydestäsi tai että pelkäät tulevia muutoksia.

6. Ihastuksen kohde on joku, jota et tunne

Tämä uni voi olla vihje, että olet astunut ulos mukavuusalueeltasi.

7. Ihastuksesi hylkää sinut

Tällainen uni voi tarkoittaa sitä, että kamppailet itsetuntoasi vastaan.

8. Ihastuksesi ei halua sinua seksuaalisesti

Jos ihastuksesi hylkää sinut unessasi seksuaalisesti, voi se tarkoittaa sitä, että pidättelet itseäsi siltä, mitä haluat elämässäsi eniten.

9. Menetit hampaasi, kun olit ihastuksesi seurassa

Hampaiden menetys unessa liittyy epävarmuuteen ja itsetunnon menetyksen tunteisiin. Kun tässä unessa on mukana myös ihastuksesi, haluaisit ehkä sanoa hänelle mitä ajattelet hänestä, mutta et uskalla.

10. Ihastuksesi kohde on työtoverisi

Tämä uni kertoo sinulle ehkä sen, että olet alkanut tiedostamaan työsi tarpeet paremmin.

11. Mikä tahansa muu, jota ei mainittu vielä

Kun ihastuksesi on unissasi, on se hyvä asia. Se edustaa mahdollisuuksien ovia, jotka avautuvat elämässäsi. Ne mahdollisuudet eivät liity välttämättä lainkaan ihastukseesi, vaan muihin elämääsi liittyviin asioihin.

Lähde: Womens Health