Jos miehelläsi on elämässään ja lähellään tämä asia, hän on suuremmalla todennäköisyydellä uskoton.

Lähes kaikki meistä varmaankin tuomitsevat pettämisen, eikä kovin moni varmaankaan ole sitä mieltä, että pettäminen on ok. Yksiavioisuus ja uskollisuus ovatkin siis hyveitä ja ihanteita, joihin lähes kaikki parisuhteissa olevat pyrkivät.

Mutta näistä ihanteista huolimatta uskottomuutta voi usein silti esiintyä. Tosin sekin, mikä lasketaan pettämiseksi, voi vaihdella eri ihmisten välillä. Osa saattaa kokea pienen flirtinkin olevan jo liikaa, kun toinen saattaa laskea pettämiseksi vain toistuvan uskottomuuden.

Vaikka aina ei olekaan olemassa konkreettista vastausta siihen, miksi joku ajautuu pettämään, uusi tutkimus viittaa siihen, että jos kumppani altistuu jollekin tietylle asialle, se voi lisätä hänen todennäköisyyttään pettää.

Jos kumppanin elämässä on siis läsnä eräs asia, on todennäköisempää, että se saa kumppanisi pettämään sinua. Mikä tämä asia siis on?

Eräs tutkimus sai selville, että mikäli henkilön elämässä on läsnä ihmisiä, jotka pettävät omissa suhteissaan, lisää se myös tällaiselle käytökselle altistuvan todennäköisyyttä pettää. Tämä siis tarkoittaa esimerkiksi sitä, että jos miehesi kaverit harrastavat uskottomuutta omissa suhteissaan, lisää se myös todennäköisyyttä siihen, että miehesikin alkaa pettää sinua.

Voisi siis todeta, että uskottomuus tarttuu. Kannattaakin siis kiinnittää huomiota siihen, millaisessa seurassa miehesi liikkuu, sillä se saattaa vaikuttaa paljon myös miehesi uskollisuuteen.

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: The List