Jos kumppanisi on alkanut yhtäkkiä käyttää kanssasi yhtä sanaa aiempaa enemmän, se saattaa merkitä, että hänellä on suhteen lopettaminen mielessä.

Joskus voi olla vaikeaa tietää, mitä toisen mielessä liikkuu, vaikka toisen kanssa olisi ollut pitkäänkin yhdessä. Saattaa olla, että olet itse onnellinen suhteessasi, mutta kumppanisi tunteet ovatkin aivan toisenlaiset.

Joskus voi olla vaikeaa tunnistaa merkkejä, jotka paljastaisivat, että kumppani haluaa erota. Moni varmasti toivoisi, että voisi varautua kumppanin erohaaveisiin ajoissa, jolloin asialle kenties voisi vielä tehdä jotain ja suhteen voisi parhaimmillaan vielä pelastaa.

Jos kumppanisi on yllättäen alkanut käyttää erästä tiettyä sanaa aiempaa enemmän, voi se paljastaa, että hän pohtii eroa. Eräässä tutkimuksessa saatiin selville, että erosta haaveileva osapuoli alkaa käyttää sanaa ”minä” aiempaa enemmän kolme kuukautta ennen eroa.

Kun parisuhteessa puhutaan yleensä usein ”meistä”, alkaa eroa osapuoli miettiä selkeästi enemmän itseään yksilönä, kuin osana pariskuntaa.

Jos kumppanisi siis yhtäkkiä käyttää aiempaa enemmän sanaa ”minä”, ole varuillasi!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Best Life