Joka neljännen parin seksielämä loppuu lapsen synnyttyä

Lapsen synnyttyä ajatuksissa pyörivät lasten nimet ja tulevat unettomat yöt.

Kyselyssä uudet vanhemmat paljastivat seksistä tulleen ongelma, joka tiedostettiin, mutta siitä ei haluttu puhua. Seksi on myös yksi viimeisimmistä asioista parien mielessä ja yksi neljästä pariskunnasta lakkaa harrastamasta seksiä esikoisensa synnyttyä.

Kegel8:n teettämän kyselyn mukaan yksi viidestä miehestä sanoi, että heillä on vaikeuksia ottaa seksi puheeksi kumppaninsa kanssa synnytyksen jälkeen. Naiset ovat vielä enemmän jännittyneitä aiheesta, sillä 44 prosenttia koki vaikeaksi ottaa seksin esille.

38 prosenttia naisista huolettaa kipu ja arkuus seksin aikana ja yli kolmasosa pelkää, että seksi ei ole yhtä nautinnollista synnytyksen jälkeen. Muita naisten päähuolia olivat riittävä unen saanti, lapsesta huolehtiminen ja itseluottamuksen saaminen takaisin kroppansa suhteen ennen kuin seksielämä jatkuu.

”Ensimmäinen seksikerta synnytyksen jälkeen voi olla monille pareille vaikea keskustelunaihe”, kertoo raskaudenaikaisen ja -jälkeisen kuntoilun asiantuntija Jane Wake.

”Isät eivät halua painostaa kumppaneitaan ja uudet äidit eivät välttämättä koe olevansa vielä valmiita seksiin. Siksi onkin hyvä kommunikoida ja olla avoin tarpeista, huolista ja ahdistuksista”, Wake opastaa.

Lähde: Daily Mail


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.