Rintaliivien vilauttelu ja ottaminen osaksi asukokonaisuutta ei ole vain pienirintaisten juttu.

Isorintaisilla voi tulla pukeutumisessa eteen erilaisia haasteita. Hyvin istuvan kauluspaidan löytäminen on vaikeaa ja jos asu on selästä avoin, täytyy turvautua rintateipin apuun.

Tällaisia kokemuksia on ollut myös Cosmopolitanin kurvitoimittaja Lauren-Nicole Coppin Campbellilla. Cosmon sivulla hän kertoo, kuinka ennen hänen isot rintansa olivat hänen muotitarinansa vihollinen.

Eräänä päivänä hän alkoi kuitenkin miettiä, mitä tapahtuisi, jos hän ottaisi rintaliivit osaksi muotitarinaansa. Tästä alkoi muutos, jonka myötä rintaliivit eivät ole enää hänen asukokonaisuuksien vihollinen – päinvastoin.

Kurvitoimittaja on esitellyt Cosmopolitanin sivuilla neljä tapaa, joilla hän on isorintaisena ottanut rintaliivit osaksi asukokonaisuuksiaan. Suomensimme Coppin Campbellin vinkit alle, minkä lisäksi aivan artikkelin lopusta löydät hänen Instagram-julkaisun, jolla hän esittelee vinkit videon muodossa.

Kokeile yksiväristä

Anna mahdollisuus yksiväriselle asukokonaisuudelle ja käytä rohkeasti myös värejä neutraalien sävyjen lisäksi. Valitse esimerkiksi kaksiosainen asu ja yhdistä siihen samassa värissä olevat rintaliivit. Coppin Campbell valitsi aniliininpunaiset housut ja cropatun villapaidan, joihin yhdisti samanväriset rintaliivit, jotka pääsevät välillä pilkistämään cropatun yläosan alta.

”Yksivärinen hetki, joka saa vahingossa vilahtavat rintaliivit vaikuttamaan tietoiselta muotijutulta”, kurvitoimittaja sanoi.

Valitse body

Coppin Campbellin mukaan bodyt ovat aina olleet mainio vaihtoehto. Nyt kun eri merkit tekevät upeita bodyja myös isorintaisille, on tarve pukeutua vain toppeihin tai liiveihin taaksejäänyttä elämää. Yhdistä body vaikkapa housupukuun ja anna bodyn rohkeasti näkyä. Jos haluat olla flirttailevampi, valitse sellainen body, joka ei vain saa rintojasi näyttämään hyvältä, vaan tuo kokonaisuuteen pientä viettelystä mukaan.

Piristä värillä

Coppin Campbell kertoo colour blockingin olevan yksi hänen lempiasioitaan, jota hän yleensä tekee vaatteiden ja asusteiden avulla. Tässä voi kuitenkin hyödyntää myös rintaliivejä. Näyttävä yksivärinen asukokonaisuus toimii myös niin, että valitsee piristeeksi toisesta näyttävästä väristä rintaliivit. Coppin Campbell esimerkiksi yhdisti sinisiin housuihin ja napitettavaan paitaan vihreät rintaliivit, jotka saivat näkyä napittamattoman paidan alta.

”Jos sinulla on vaatekaapissasi kirkkaanväriset rintaliivit, joita et ole vielä esitellyt, on tämä merkki pukea ne mesh-paidan tai napitettavan paidan alle”, kurvitoimittaja vinkkasi.

Tee rintaliiveistä asukokonaisuuden pääjuttu

Coppin Campbell kertoo Cosmopolitanin sivuilla, että ennen kuin hän muutti suhtautumistaan alusvaatteista osana asukokonaisuutta, haaveili hän syvään uurrettuihin yläosiin pukeutumisesta, mutta vältteli niitä. Hän uskoi, että tällainen yläosa vaatisi vaikeasti löydettävät oikeat rintaliivit tai kärsivällisyyttä käyttää rintateippiä.

”Mutta miksi et näyttäisi rintaliivejäsi ja tekisi siitä osan asukokonaisuutta”, hän kysyi.

Pukeudu siis niin näyttäviin rintaliiveihin kuin haluat ja anna niiden näkyä. Coppin Campbell esimerkiksi yhdisti bleiserimekkoon rintaliivit, joissa on nauhayksityiskohtia, mutta rintaliivit antavat myös tukea rinnoille.

”Käytännöllinen, mutta seksikäs muotistatement, joka ei olisi mahdollinen arkisilla t-paitaliiveillä”, hän totesi.

Alla olevalla Instagram-julkaisullaan Coppin Campbell näyttää nämä vinkit itsensä yllä, minkä lisäksi löydät niistä kuvat täällä. Jos Instagram-julkaisu ei näy, löydät sen täältä.

Lähde: Cosmopolitan