Muotisuunnittelijan lapset pääsevät pukeutumaan upeisiin Disney-asuihin.

Monet Disneyn animaatioelokuvia katsoneet ovat lapsena – ja varmasti osa aikuisenakin – haaveilleet, että voisivat pukeutua lempihahmojensa asuihin. Muotisuunnittelija Nephi Garcian lapsille tämä ei ole vain haave.

Garcia tekee niin lapsille kuin aikuisille upeita Disney-asuja, jotka ovat olleet suuri hitti Instagramissa. Kolmen lapsen isä keskittyi ennen huippumuotiin, mutta lapsia saatuaan hän koki, ettei muotiala enää ollut hänen juttunsa.

BuzzFeedin mukaan Disney-asujen teko sai alkunsa viime vuonna, kun Garcian perhe suunnitteli matkaa Disney World -teemapuistoon ja hänen 6-vuotias Lili-tyttärensä pyysi isäänsä tekemään hänelle asun reissua varten.

Garcia teki Lilille Tuhkimosta tutun haltijakummin asun (katso kuva yllä) jämäkankaista ja lopputulos keräsi teemapuistossa runsaasti huomiota. BuzzFeedin mukaan osa puiston vieraista pyysi tytöltä jopa nimikirjoitusta ja Garcia sai seuraavana päivänä kymmenen tilausta Disney-asuista.

Garcian luomukset erottuvat joukosta erilaisin yksityiskohdin. Hän on esimerkiksi tehnyt Tuhkomion hääpuvun, jonka huntua pitelee ylhäällä kaksi pientä lintua, ja Kaunotar ja hirviö -elokuvasta tutun Bellen asun, joka sinisestä, arkisemmasta asusta muuttuu upeaksi, kultaiseksi tanssiaismekoksi.

Tuhkimon hääasu – klikkaa kuvaa ja näet lyhyen videon

Bellen muuttuva asu – klikkaa kuvaa ja näet lyhyen videon

”Lili todella rakastaa muuttuvia asuja ja poikani tykkää pukeutua pahiksiksi, etenkin Gastoniksi”, Garcia kertoi BuzzFeedille.

Garcia tekee lapsille tarkoitetun asun noin 4-6 tunnissa.

”Inhoan toistuvia designeja, joten koetan aina muuttaa jokaista asua, jotta ne ovat ainutlaatuisia”, hän sanoi.

Aikuisille asun tekeminen vie enemmän aikaa.

”Aikuisen asun tekeminen voi kestää 12 tunnista 48 tuntiin”, Garcia kertoi.

Asuissaan hän käyttää laadukkaita materiaaleja ja ne toimitetaan hänelle Euroopasta. Tämä heijastuu toki myös asujen hintoihin, sillä lasten asuille lähtöhinta on noin 550 euroa ja aikuisten asuille 1 600 euroa.

”Hintapyyntöni eivät ole halpoja, mutta en myös toimita halpoja asuja”, Garcia kommentoi.

Omille lapsilleen tekemien asujen ja saamiensa tilausten lisäksi Garcia haaveilee, että voisi jakaa asunsa maailman kanssa.

”Toivottavasti jonain päivänä voin tehdä asuja Broadwaylle tai elokuviin”, hän paljasti.

”Mutta en koskaan lopeta asujen tekoa ihmisille, jotka eivät ole muotialalla – haluan antaa heille laadukkaita asuja, joita he eivät saa mistään muualta”, Garcia kertoi.

Lisää hänen upeita luomuksiaan löydät hänen Instagram-tililtään täältä.

Lähde: BuzzFeed