Vanhukset saavat tällä hetkellä hoitaa kahta kissanpentua.

Vanhusten hoitokoti Catalina Springs Memory Care sekä Pima Animal Care Center -eläinkoti ovat yhdistäneet voimansa ja perustaneet uuden kissanpentujen hoito-ohjelman, jonka myötä hylätyt kissanpennut saavat kaipaamaansa hoivaa ja rakkautta hoitokodin asukkailta.

Marion Jane Nelson feeds Peaches!

Julkaissut Pima Animal Care 28. lokakuuta 2016

Metron mukaan tämä on melko tärkeää kissapentujen kannalta, koska emoistaan eroon joutuneilla pennuilla on erittäin alhainen selvitymisprosentti ellei joku tarjoudu huolehtimaan niistä ja tuomaan lohtua kellon ympäri. Vanhuksille taas kissanpennut tuovat iloa ja antavat mahdollisuuden käyttää hoivaviettiään.

Kitten play time at Catalina Springs Memory Care!

Julkaissut Pima Animal Care 28. lokakuuta 2016

”Joistakin voi vaikuttaa kummalliselta, että asukkaat, jotka tarvitsevat kellon ympäri saatavaa hoitoa itse, saavat hoidettavaksi pieniä kissanpentuja”, hoitokodin toiminnanjohtaja Sharon Mercer sanoi.

”Mutta on olemassa taitoja, tunteita ja tarpeita, jotka eivät katoa ihmisestä dementian tai Alzheimerin taudin myötä. Halu antaa rakkautta ja saada rakkautta säilyy”, hän jatkoi.

Thelma Bradfield, age 97, feeds Peaches!

Julkaissut Pima Animal Care 28. lokakuuta 2016

”Kissanpennut ovat antaneet meille mahdollisuuden vaalia tätä jokaisen asukkaamme sisällä olevaa tilaa”, Mercer lisäsi.

Ensimmäiset hoitokodin ja eläinkodin yhteistyöohjelmaan osallistuneet kissat ovat Peaches ja Turtle, jotka saapuivat Pima Animal Care Centeriin lokakuussa alle 200 gramman painoisina. Metron mukaan niiden paino on nyt jo lähes tuplaantunut ja ne ovat onnellisia ja terveitä.

John Claude Collinet with Turtle <3

Julkaissut Pima Animal Care 28. lokakuuta 2016

Kun kissanpennut ovat täysikasvuisia ja valmiita, ne laitetaan adoptoitavaksi, mutta kenties joistakin kissoista tulee pysyviä hoitokodin kissoja – Metron mukaan yksi hoitaja on jo tarjoutunut halukkaaksi adoptoimaan yhden ohjelmassa mukana olevista kissoista.

Löydät lisää kuvia hoitokodin asukkaista kissanpentujen kanssa eläinkodin Facebook-sivulta. Vanhusten hoitokodin arkea voit taas seurata hoitokodin Facebook-sivun kautta.

Lähde: Metro