Oletko jo kohdannut sen ihmisen, kenen kanssa halua olla loppuelämäsi?

Asiantuntijat kautta maan uskovat näiden asioiden paljastan sen, että olet jo löytänyt sen oikean. Viimeisessä kohdassa, on tarkoitus esittää itselle yksi olennainen, hyvin yksinkertainen kysymys, joka avaa sinulle myös todellisia tunteitasi kumppaniasi kohtaan. Se mitä vastaat, kertoo paljon siitä, että vierelläsi on ”se oikea”.

Pystyt riitelemään hänen kanssaan sopuisasti
Riidat, joskus jopa rajutkin sellaiset, kuuluvat jokaiseen parisuhteeseen. Ratkaisevaa ei ole kinastelujen määrä, vaan se, kuinka ne ratkaistaan. Sopuun pääseminen yhteisymmärryksessä ja kompromissien teko ovat omiaan kertomaan, että olet sellaisen ihmisen kanssa, jonka kanssa kannattaa olla yhdessä myös jatkossa.

Hänellä on sama päämäärä kanssasi
Eläminen suhteessa on helppoa, kun molemmilla on samanlaiset odotukset, teette työtä yhteisten päämäärien eteen. Tällainen henkilö, jolla on samanlaiset ajatukset tulevaisuudesta kuin sinulla, on unelmien kumppani.

Olet onnellinen yksin, mutta onnellisempi hänen kanssaan
Parisuhteessa on hyvä molempien olla, kun kummatkin seisovat omilla jaloillaan. Hän ei tarvitse sinua nojapuuksi, etkä sinä tarvitse häntä nojapuuksi, näin molemmilla on helppo olla, kulkea yhdessä rinnakkain. Tiedätte, että pystytte elämään ilman toista onnellista elämää, mutta yhdessä olette paljon onnellisempia.

Haluat olla hänen kanssaan loppuelämän
Helpoin tapa tunnistaa, että vieressä on sinulle juuri se oikea ihminen, on kysyä itseltäsi: ”Haluanko olla hänen kanssaan loppuelämäni?” Jos pystyt rehellisesti vastaamaan ”kyllä”, ei asiassa ole epäilystä, hän se oikea!

Jaa juttu myös ystäville!

Lue myös: Tällaisia kysymyksiä lähes jokainen nainen miettii uuden suhteen alussa – voitko samaistua?

Lähde: Women Daily Magazine