Huurteinen seikkailu jatkuu: Frozen 2 -elokuvasta julkaistiin uusi maistiainen

Suositun animaation jatko-osassa seikkaillaan hyisissä ja ensimmäistä osaa synkemmissä tunnelmissa.

Disneyn Frozen – huurteinen seikkailu -animaation jatko-osaa odotetaan jo kuin kuuta nousevaa ja nyt Disney on julkaissut siitä uuden maistiaisen. Frozen 2:n tuore traileri näyttää, että huurteinen seikkailu jatkuu synkemmissä tunnelmissa.

Elsa sai syntyessään taikavoimat, mutta miksi? Vastaus tähän kysymykseen vetää häntä puoleensa ja uhkaa hänen kuningaskuntaansa, Arendellea.

”Menneisyys ei ole sitä miltä näyttää”, Peikkopappa kertoo Elsalle trailerilla.

Totuuden löytämiseksi Elsan pitää lähteä pohjoiseen, lumottujen maiden halki ja kohti tuntematonta. Vaaralliselle, mutta merkittävälle matkalle lähtevät mukaan myös Anna, Kristoff, lumiukko Olaf ja Sven-poro.

Riittävätkö Elsan voimat?

Trailerilla ei kuulla lainkaan lauluja, vaikka kyse on musikaalianimaatiosta, eikä synkkää tunnelmaa kevennetä huumorilla. Jokin voimakas uhka on edessä – näin voi päätellä jo siitä, mitä Peikkopappa sanoo Annalle:

”Olemme aina pelänneet, että Elsan voimat ovat liikaa tälle maailmalle. Nyt meidän pitää toivoa, että ne riittäisivät.”

”En anna hänelle tapahtua mitään”, Anna vastaa ja seuraavaksi nähdäänkin Elsa piileskelemässä jättimäiseltä peikolta.

Trailerilla kuullaan jälleen samaa saamelaisten perinnemusiikkia, eli joikua, kuin jatko-osan ensimmäisellä trailerilla, joka julkaistiin helmikuussa. Nähtäväksi jää, tuoko Frozen 2 rakastetut hahmot seikkailulle Lappiin ja Saamenmaalle, joka ulottuu Suomen, Ruotsin, Norjan ja Venäjän alueelle.

Frozen 2 -elokuvan ohjaavat Chris Buck sekä Jennifer Lee. Päähenkilöiden äänirooleissa ovat samat näytelijät kuin ensimmäisessä osassa: Idina Menzel on Elsa, Kristen Bell on Anna, Jonathan Groff on Kristoff ja Josh Gad antaa äänensä Olafille.

Frozen 2 tulee elokuvateattereihin 25. joulukuuta. Voit katsoa uuden trailerin artikkelin yltä ja aiemmin julkaistun trailerin löydät täältä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.