Maailmassa puhutaan nykyään lähes seitsemää tuhatta eri kieltä, ja puheen sorinaa riittää.

Osalla on tapana puhua enemmän kuin toisilla. Joillekin riittää pelkkä muiden ihmisten puhuminen, jota moni kuunteleekin mielellään. Mutta kukaan tuskin haluaa kuunnella sellaista puhetta, joka ei liity omasta mielestä kiinnostavaan aiheeseen. Jos joku puhuu paljon, se on tuskin koko ajan kaikkien mielestä mukavaa kuunneltavaa. Sellainen suulas tyyppi saattaa olla syntynyt tiettyyn aikaan vuodesta. Tässä alla on järjestys, joka liittyy siihen, kuinka suulaina eri horoskooppimerkkejä pidetään.

Horoskooppimerkit puheliaisuuden mukaisessa järjestyksessä alkaen suulaimmista

1. Kaksoset (21.5.–20.6.)

Kaksoset ovat kovia puhumaan. Puhe on heille kuin hengittämistä, ja he ovat nopeita vaihtamaan puheenaihetta, kun se on tarpeen, jotta keskustelu saataisiin jatkumaan. He voivat samaistua lähes keneen tahansa, eikä heille ole ongelmia johtaa keskustelua eikä pohtia jotain, josta eivät oikeasti edes tiedä juuri mitään.

2. Oinas (21. maaliskuuta – 19. huhtikuuta)

Impulsiivinen, tulinen Oinas ei ehkä ole kaunopuheisin horoskooppimerkki, mutta kun heillä on jotain sanottavaa, kaikki ympärillä olevat kuulevat sen varmasti. He saattavat huudella mitä tahansa ja kenelle tahansa ja jatkavat sitä, kunnes ovat saaneet sanoa sanottavansa. Voiko kukaan olla heidän kanssaan eriä mieltä? Varaudu heidän kanssaan pitkään ja aika raskaaseen keskusteluun, jossa myös satunnainen tupakkatauko saattaa olla tarpeen.

3. Jousimies (22.11.–21.12.)

Rehellinen, innostunut ja hyvin aiheeseen keskittyvä Jousimies pohtii mielellään tuntikausia suosikkiaiheistaan ​​(joita on satoja joka päivä).

Jousimies on loistava opettamaan muita, vaikka joskus he pistävät itsensä muiden edelle. Jos haluaa, että Jousimies on hiljaa, on parasta antaa hänelle uusi kirja luettavaksi tai opettaa hänelle jotain, josta hän ei ole koskaan ennen kuullut.

4. Kalat (19. helmikuuta – 20. maaliskuuta)

Kalat ovat emotionaalisia. Heidän rakkain toiveensa on se, että kaikki osaisivat lukea mitä muilla on sydämessään mielessä, ilman että sitä pitää sanoa. Valitettavasti kaikilla ei ole niin suurta määrää empatiaa, joten välillä on pakko puhua, jotta asiat menevät perille. Kalat ovat tunnerikkaita. Kun heidän antaa puhua jostakin aiheesta, he kertovat siitä kaiken mahdollisen.

5. Leijona (23. heinäkuuta – 22. elokuuta)

Kaikki on Leijonalle vain esitystä. He eivät niinkään keskustele, vaan improvisoivat. He rakastavat kertoa tarinoita, tehdä suuria julistuksia ja miellyttää yleisöä.

Saat heidän seurassaan tilaisuuden puhua myös itse, mutta sinun on odotettava, että saat siitä mahdollisuudesta vihjeen. Sellaista ei tule kovin äkkiä, jos Leijona on vauhdissa.

6. Vesimies (20. tammikuuta – 18. helmikuuta)

Vesimies kokoaa yleisön kiinnittämään huomiota johonkin suureen maailmassa ilmenneeseen ongelmaan. Vesimies ei voi olla pitämättä puheita, vaikka hänen seurassaan olisi vain yksi ihminen. He tekevät paljon tutkimuksia aiheista, joista he pitävät. He eivät lopeta puhumista, ennen kuin kaikki ovat ymmärtäneet mitä he tarkoittavat.

7. Vaaka (23.9.–22.10.)

Vaaka voi olla hyvä puhuja, mutta myös hyvä kuuntelija. Vaa’at osaavat neuvotella ja tasapainoisen luonteensa takia he ovat hyviä keskustelijoita. Heillä on paljon sanottavaa, mutta osaavat antaa muillekin keskusteluvuoron, jotta jokainen tulisi kuulluksi.

8. Neitsyt (23. elokuuta – 22. syyskuuta)

Neitsyillä on aina paljon asioita mielessä. He ovat hiukan neuroottisia ja ahdistuneita eivätkä he siksi ole välttämättä aina tarpeeksi rohkeita puhumaan. Mutta kun heidän antaa huomata, että kaikki ei ole kunnossa, he alkavat puhua. Heillä on hyvä analyyttiset taidot, jonka myötä heiltä saa arvokasta kritiikkiä.

9. Härkä (20. huhtikuuta – 20. toukokuuta)

Härät kertovat huonoja vitsejä ja pitävät lyhyitä puheita. Mutta jos kyse on heidän lempiaiheestaan, he saattavat puhua siitä tuntitolkulla. Härät kuitenkin voivat kuitenkin olla hiljaa pitkään, jos he nauttivat jostakin fyysisestä asiasta.

10. Rapu (21.6.–22.7.)

Ravut rakastavat yksityisyyttään, joten he vartioivat ajatuksiaan yhtä huolellisesti kuin kotipihaansa. He arvostavat kuitenkin sellaista ihmistä, joka todella ymmärtää heitä. Heidän luottamuksensa saaminen voi kestää kauan, mutta kun sen saa, he alkavat puhua siitä mitä he tuntevat sydämessään ja mitä he oikeasti ajattelevat.

11. Kauris (22.12.–19.1.)

Kauris on liian kiireinen käyttämään aikaansa keskustelemiseen. Heillä ei silti ole ongelmaa johtaa liiketapaamista tai antaa tuottavuusraportteja. Mutta jos ei ole mitään sanottavaa, miksi heidän pitäisi sanoa mitään?

Kauris voi olla parempi kirjoittamaan kuin puhumaan. Jos he saavat aikaa miettiä mitä puhuvat, he osaavat todellakin tuoda asiansa perille.

12. Skorpioni (23.10.–21.11.)

Skorpionit tietävät sen, että mitä enemmän he kuuntelevat, sitä enemmän he oppivat. Kun kaikki muut paljastavat salaisuuksiaan, Skorpioni tekee muistiinpanoja hiljaa.

He voivat käyttää tai olla käyttämättä näitä tietoja myöhemmin. Mutta heidän mielestään tuollaisten tietojen saamisesta ei ole haittaakaan. Kaikki mitä Skorpioni sanoo, on mietitty ensin tarkkaan.

Lähde: Yourtango