Hei, hei stringit? Mummoalkkareiden suosio nousussa

Peittävämpi alushousumalli on kasvattanut suosiotaan.

Alusvaatemaailmassa on tapahtumassa muutos suosituimman mallin suhteen: stringit ovat jäämässä niin sanottujen mummoalkkareiden jalkoihin.

”Nettisukupolven keskuudessa on siistiä käyttää peittävämpiä alushousuja. Stringeillä on ollut hetkensä”, asiantuntija Bernadette Kissane kertoi.

Yhdysvalloissa stringien myynti on laskenut viime vuonna seitsemän prosenttia ja enemmän kangasta omaavien mallien myynti on kasvanut 17 prosentilla. Usein Atlantin toisella puolen alkaneet trendit siirtyvät myös Euroopan puolelle, joten vastaava muutos alusvaatemallien suosiossa voi hyvin olla edessä myös Suomessa.

Osaltaan peittävämpien mallien myynnin kasvu voidaan laittaa valikoiman kasvun piikkiin. Erilaiset merkit, kuten Ten Undies, tekevät alushousujen käytöstä muodikasta jälleen.

Oli mieltymyksesi sitten mikä tahansa alushousujen suhteen, paras viesti lisääntyneestä tarjonnasta vaihtoehtojen suhteen on: naisten valinta.

”Korkeavyötäröiset ja high-cut-alushousut periytyvät ajasta, jolloin erilaiset kehon muodot olivat suosiossa. Ei ole olemassa yhtä ’ideaalia kroppaa’ vaan niitä on yletön määrä”, malli Myla Dalbesio kommentoi.

”Siinä ei ole mitään väärää, jos haluat olla perinteikkäämmin seksikäs ja käyttää stringejä. Tämä muutos on askel kohti tarjonnan monipuolisuuden hyväksymistä”, Mayan Toledano, Me and You -alusvaatemerkin yksi suunnittelijoista sanoi alusvaatemuodin monipuolistumisesta.

Lähde: Glamour


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.