Potter-festivaaleilla on tarjolla junakyydin lisäksi muun muassa huispausturnaus ja mahdollisuus tulla lajitelluksi yhteen Tylypahkan neljästä tuvasta.

Tylypahkan pikajuna on jälleen kyydittänyt velhot ja noidat 1. syyskuuta Tylypahkaan uuden lukuvuoden alettua. Jos sinäkin haluaisit päästä pikajunan kyytiin ja kokea muita Potter-maailmasta tuttuja asioita, on se mahdollista yhtenä viikonloppuna lokakuussa.

Metron mukaan Chestnut Hillissä, joka sijaitsee Philadelphiassa, Pennsylvanian osavaltiossa, järjestetään 21.-22. lokakuuta Harry Potter -festivaali, Harry Potter -konferenssi sekä huispausturnaus.

Vaikka matka Yhdysvaltoihin on pitkä, voi se olla Potter-fanille sen arvoista, sillä Metron mukaan festivaalipaikalle pääsee matkustamaan Tylypahkan pikajunan kyydissä. Paikallinen junayhteys muuttuu kyseiseksi junaksi kahden päivän ajaksi ja sen kyytiin hyppäävät myös Harry Potter ja muita J.K. Rowlingin kirjoista tuttuja hahmoja.

Tämän lisäksi Chestnut Hill College muuttuu festivaalin ajaksi Tylypahkan kouluksi ja sen kampusalueella järjestetään huispausturnaus. Kampukselle pääsee ilmaiseksi Poimittaislinjan kyydissä.

Metron mukaan Potter-festivaalin aikana voi selvittää, mihin Tylypahkan neljästä tuvasta kuuluu Lajitteluhatun avulla, kokeilla taitojaan pimeyden voimilta suojautumisen tunneilla ja vierailla Tylyahon kaupoissa. Festivaalipaikalla on myös Harry Potter -museo, Matami Puddifootin kahvila sekä mahdollisuus nähdä eläviä pöllöjä ja haukkoja.

Festivaalia varten ei tarvitse ostaa lippuja, vaan kaikesta maksetaan, kun johonkin osallistuu tai jotain ostaa, mutta festivaalin aikana järjestettävälle pubikierrokselle halukkaiden täytyy varata liput etukäteen. Ne tulevat Metron mukaan tarjolle 28. syyskuuta.

Jos kiinnostuit Potter-festivaalista, voit lukea siitä lisää täältä. Konferenssista löydät lisätietoja täältä ja huispausturnauksesta enemmän tietoja täältä.

Festivaali on järjestetty aiemminkin ja siitä on julkaistu myös promovideo, josta selviää hieman enemmän, minkälaisesta tapahtumasta on kyse. Voit katsoa videon täällä.

Lähde: Metro