Kukapa olisi uskonut, että kauneudenhoidon ja astianpesukoneen välillä olisi yhteys.

Kukapa meistä ei haluaisi, että kasvomme näyttäisivät aina yhtä hehkeiltä ja hyvin hoidetuilta, ja ihomme olisi priimakunnossa? Kauneus ei kuitenkaan usein tule ilman vaivannäköä, ja esimerkiksi ihonhoitorutiineista kiinnipitäminen vaatii aamuin illoin melko paljon aikaa.

Vaikka moni meistä muistaakin käyttää ahkerasti seerumeja ja kasvovesiä, ja näkee vaivaa loihtiakseen kasvoilleen hehkeän meikin, ei monikaan tule ajatelleeksi seuraavaa: jos käytät kauneudenhoidossa päivittäin likaisia suteja, pinsettejä ja muita välineitä, viemme bakteereita ja muita epäpuhtauksia jatkuvasti ihollemme.

Ihotautilääkärit ja meikkitaiteilijat kehottavatkin meitä pesemään kaikki kauneudenhoidonvälineemme vähintään kerran viikossa, jotta emme tekisi hallaa terveydellemme ja hyvinvoinnillemme likaisia välineitä käyttämällä.

Mutta kuinka moni meistä voi rehellisesti väittää tekevänsä tämän tärkeän asian kerran viikossa? Veikkaan, että aika harva. En ainakaan itse muista koskaan tehdä tällaisia asioita tarpeeksi usein.

Mutta tiesitkö, että sen sijaan, että hinkkaisit kaikkea puhtaaksi käsin, voit myös heittää välineet tiskikoneeseen! Asiantuntija neuvookin huuhtelemaan välineet ensin kylmällä vedellä hanan alla, ja asettamaan ne sen jälkeen astianpesukoneeseen samaan koriin, missä peset myös ruokailuvälineet.

Tämä kikka kenties helpottaa pitämään tarpeeksi usein huolta kaikista kauneudenhoidon välineistäsi, ja kasvosi kiittävät!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: House Beautiful