Oikeat ruoat ovat tehokas apu appelsiini-ihosta eroon pääsemiseen.

Ei ole kovin montaa naista, joka voisi rehellisesti väittää, ettei hänellä ole lainkaan selluliittia. Selluliitista kärsii valtaosa naisista, eikä kyse edes ole siitä, että se liittyisi aina ylipainoon. Selluliittia on nimittäin myös monella hoikalla naisella, ja ongelma on hyvin pitkälle perinnöllinen.

Naistenlehdet ja netti ovatkin täynnä erilaisia vinkkejä siihen, miten tästä ikävästä ongelmasta voi päästä eroon. Vaivaan on olemassa tuhansia erilaisia voiteita, kuorinta-aineita ja seerumeja, erilaisia harjoja ja kuorivia hanskoja, sekä erilaisia hierontatekniikoita ja käsittelyitä, joita kaupitella kylpylöissä ja hyvinvointikeskuksissa.

Se, mikä näille kaikille on yhteistä, on se, että tiettyjen ruokien välttäminen ja tiettyjen ruokien suosiminen tekee taistelusta selluliittia vastaan paljon tehokkaampaa. Selluliitista voi olla vaikeaa päästä kokonaan eroon, mutta painon pudottaminen ja epäterveellisten rasvojen, sokerin ja suolan välttäminen voi tehdä selluliitista vähemmän näkyvää.

Sen lisäksi että joitain ruokia kannattaa välttää, kannattaa joitakin suosia! Ravitsemusasiantuntijat suosittelevatkin seuraavien ruokien ja juomien lisäämistä ruokavalioon, jos haluat vähentää selluliittia mahdollisimman tehokkaasti.

 1. Korianteri
 2. Persilja
 3. Tattari
 4. Pähkinät
 5. Greippi
 6. Sitruunavesi

  Nyt voitkin alkaa miettiä reseptejä, jotta saisit edellä mainitut ruoka-aineet mahdollisimman tehokkaasti mukaan ruokavalioosi!

  Jaa artikkeli myös ystävillesi!

  Lähde: Eat This, Not That