Kokeneet hääsuunnittelijat pystyvät huomaamaan ne asiat, jotka kertovat, että avioliitto tuskin on pitkäikäinen.

Hääammattilaiset, suunnittelijoista valokuvaajiin ja muihin, katsovat vuosittain kymmenien avioliittojen solmimista. Erilaisten järjestelyjen, kakunmaistelujen ja morsiamen kampauksesta otettujen valokuvien välissä he muodostavat usein hiljaa mielipiteensä parin menestymismahdollisuuksista.

Heidän mukaansa onkin olemassa lista asioista, joiden perusteella harjaantuneet ammattilaiset voivat nähdä jo hääpäivänä tai sitä ennen, tuleeko pariskunnan avioliitto kestämään.

Seuraavat 10 merkkiä paljastavat ammattilaisten mukaan, että avioliitto tulee päättymään pian.

 1. Sormukseen liittyy epärehellisyyttä
  Eräs mies muun muassa antoi morsiamelleen ex-kihlattunsa vanhan sormuksen, eräs väitti morsiamelleen, että sormuksen halpa zirkonia on oikeasti timantti, ja eräs morsian kävi vaihtamassa sormuksen salaa parempaan, eikä kertonut tästä miehelle.

 2. Stripparit mielessä hääpäivänä
  Moni mies saattaa päätyä katsomaan strippareita polttareissaan, mutta jos puhe strippareista jatkuu kavereiden kanssa vielä hääpäivänä, ei se merkitse hyvää.

 3. Morsian yrittää näyttää mallilta
  Jos morsian yrittää näyttää hääkuvissa siltä, että poseeraa Voguessa, eikä keskity lainkaan vangitsemaan päivän onnellisia hetkiä kuviin, on tämä myös huono merkki.

 4. Pariskunta valittaa toisistaan
  Jos pariskunta valittaa toisistaan hääsuunnittelijalle, ei sekään lupaa hyvää.

 5. Häpeä
  Jos toinen osapuoli tuntuu jatkuvasti häpeävän toista, on sekin aika selvä merkki, että liitto tuskin pysyy kauan liitoksissaan.

 6. Ensimmäinen katse
  Pariskunnan ensimmäinen katse hääpäivänä, kun he näkevät toisensa alttarille mennessään, kertoo kaiken. Mitä tunteellisemmalta osapuolet näyttävät, sitä suurempi mahdollisuus heillä on pärjätä.

 7. Ensimmäinen tanssi
  Jos pariskunta ei pysty päättämään, minkä kappaleen tahtiin he haluavat tanssia ensimmäisen tanssinsa, ei sekään lupaa hyvää.

 8. Aina eri mieltä
  Jos pariskunta on keskenään aina kaikesta eri mieltä, ei se todellakaan lupaa hyvää. Jos kummallakin on vahvat mielipiteet, jotka eivät kuitenkaan ikinä osu yhteen, on se huono merkki.

 9. Hääjuhlat erikseen
  Jos vastavihitty aviopari viettää hääjuhlat pääosin erikseen, ja seurustelevat pääosin omien ystäviensä ja oman perheensä kanssa, ei sekään missään nimessä lupaa hyvää.

 10. Humalassa
  Jos jompikumpi tai molemmat osapuolet ovat omissa hääjuhlissaan humalassa, ei sekään ole hyvä asia. Mikä ihmeen syy vasta vihityllä avioparilla on olla aivan humalassa elämänsä onnellisimpana päivänä?

  Jaa artikkeli myös ystävillesi!

  Lähde: Woman’s Day