Ramsay valitsi mieluummin ällöttävien ”annosten” syömisen kuin sen, että kertoisi totuuden kiusallisiin kysymyksiin.

Gordon Ramsay on Suomenkin tv-kanavilta tuttu julkkiskokki, joka osaa olla erittäin paha suustaan. James Cordenin isännöimässä The Late Late Show’ssa vieraillessaan Ramsay sai kuitenkin pistellä pahoja asioita suuhunsa, kun hän pelasi Cordenin kanssa eräänlaista totuus vai tehtävä peliä, Spill Your Guts or Fill Your Guts.

Jos osion idea ei ole entuudestaan tuttu, tässä kertaus: Corden ja hänen ohjelmansa vieras kysyvät vuorotellen toisiltaan pahoja/kiusallisia kysymyksiä sekä valitsevat toisilleen jonkin tarjolla olevan syötävän tai juotavan, joka pitää nauttia, jos ei suostu vastaamaan kysymykseen rehellisesti.

Ramsayn ollessa vieraana, oli pöydässä tarjolla härän penistä, ”simpukkamehua”, kanojen jalkoja, lohijäätelöä, naudan kieltä, heinäsirkkoja, tulista kastiketta sekä etikoitua ”sianjalkamehua”. Kisailun aloittaa Ramsay, joka valitsee Cordenille syötäväksi naudan kieltä.

”En usko, että sinulla on kanttia vastata tähän”, Ramsay sanoo kysymyksen nähtyään; Cordenin pitäisi kertoa mitä kolmesta tuotteesta, joiden mainostamisesta hänelle on maksettua paljon, hän ei todellisuudessa käytä.

Ramsay on varma, ettei Corden vastaa.

”Bon appétit”, Ramsay ilakoi ja Corden tarttuu kieleen, josta leikittelyn jälkeen haukkaa palasen.

”Olen syönyt pahempaakin. Olen syönyt parissa sinun paikassa”, Corden heittää vastineeksi.

Seuraavaksi on Cordenin vuoro valita julkkiskokille syötävä ja hän päätyy lohijäätelöön. Välttyäkseen vastaamasta Ramsayn olisi laitettava kolme julkkiskokkia paremmuusjärjestykseen, minkä mies lopulta tekee.

Myös Corden vastaa omaan kysymykseensä, jotta hänen ei tarvitse syödä kananjalkoja, joita Ramsay marinoi etikoidulla ”sianjalkamehulla”.

”Olet kusessa”, Ramsay kiusoittelee juontajaa vielä, kun hän pohtii vastatako vai ei.

Corden päättää antaa Ramsayn maistaa omaa lääkettään ja omalla vuorollaan valitsee kokin eteen tarjolle härän penistä, joka on saanut päälleen tulista kastiketta. Corden kertoo kastikkeen olevan tulisinta, jota ohjelman tekijät ovat löytäneet.

Kysymys on paha: Ramsayn pitäisi paljastaa, kuka julkkis on sellainen, kenen hän ei haluaisi tulevan enää syömään ravintolaansa. Ramsay ei halua vastata, joten hän joutuu syömään härän penistä äkäisen kastikkeen kera ja hänen reaktionsa puhuu puolestaan.

”En, en ole. Nenäni vuotaa. Persauksesta tulee verta”, Ramsay vastaa, kun Corden kysyy onko hän kunnossa.

Viimeisellä kierroksella Cordenin pitäisi paljastaa kumpi on parempi, hänen kotipaikkansa Englanti vai USA, jossa hän on tehnyt uraa useamman vuoden. Vaihtoehtona on syödä heinäsirkkoja ”simpukkamehun” kera, joka niin Ramsayn kuin Cordenin reaktioiden perusteella haisee todella pahalle.

”Haluatko lisää mehua”, kokki kysäisee isännältään, joka parahtaa vastaukseksi ”En!”

Ramsay antaa neuvoja Cordenille, miten hän saisi ”annoksen” parhaiten alas ja juontaja vaikuttaa jopa olevan valmis vastaamaan. Lopulta hän kuitenkin pistää heinäsirkkoja ”mehunsa” kera poskeen ja pian turvautuu vieressä olevaan ämpäriin.

”Ei olisi ollut paha, jos ei olisi ollut mehua seassa”, Corden tokaisee.

Viimeisenä ”annoksena” on tarjolla lohijäätelöön upotettu kananjalka, johon on kaadettu sekaan ”simpukkamehua”.

”Sinä aloitit tämän”, Corden heittää vieraalleen ”annoksen” koostettuaan ja esittää Ramsaylle kysymyksen: ”Syöt paljon pahaa ruokaa, milloin viimeksi paskoit housuun?”

Paikalla oleva studioyleisö, Cordenin aloitteesta, yllyttää Ramsayta syömään edessään olevan annoksen. Miten julkkiskokki päättää toimia, vastata vaiko syödä? Se selviää katsomalla artikkelin yllä oleva hulvaton video!

Aiemmin olemme kertoneet, kuinka reality-tähti Kim Kardashian joutui juomaan muun muassa sardiinismoothien, kun hän pelasi samaista peliä Cordenin kanssa. Voit lukea tästä lisää sekä katsoa videon täällä.