Tosi-tv-tähti joutui tiukan paikan eteen, kun häneltä kysyttiin vahvistusta siskojensa raskaushuhuille.

Kim Kardashian vieraili James Cordenin The Late Late Show’ssa keskiviikkona ja pelasi ohjelman isännän kanssa Spill Your Guts or Fill Your Guts -peliä. Pelissä vieras sekä ohjelman isäntä itse joko vastaavat kysymyksiin tai syövät tai juovat jotain ällöttävää, kuten naudan kieltä, härän penistä, linnun sylkeä tai ötököitä.

Corden tarjosi tosi-tv-tähdelle maistettavaksi ensin linnun sylkeä, jos hän ei suostu laittamaan perheenjäseniään paremmuusjärjestykseen parhaiten pukeutuvasta huonoimpaan. Kardashian teki työtä käskettyä ja nimesi siskopuolensa Kendall Jennerin parhaiten pukeutuvaksi ja jätti viimeiseksi siskonsa Khloé Kardashianin.

”Hän tappaa minut”, Kardashian tokaisee vastattuaan ja valitsee sen jälkeen Cordenille syötäväksi skorpionin, jos hän ei paljasta, kuka ohjelman vieraista on ollut suurin mulkero.

”Voit sinä sen sanoa”, Kardashian kannustaa Cordenia ja myös yleisö yllyttää ohjelman isäntää tekemään paljastuksen.

Toisin kuitenkin käy: Corden puraisee palan skorpionista ja peli jatkuu. Tämän jälkeen Corden laittaa Kardashianin eteen härän peniksen.

”Sen penis on tosi pieni”, Kardashian naurahtaa.

Corden kysyy tosi-tv-tähdeltä kysymyksen hänen mieheensä, räppäri Kanye Westiin liittyen. Kysymys kuuluu: ”Mikä on jokin Kanyen kotona tekemistä tavoista, jonka toivoisit hänen lopettavan?”

Härän penis jää syömättä, kun Kardashian vastaa, että Kanye nukahtelee kaikkialle ja antaa esimerkkejä tilanteista.

”Olet hyvä tässä pelissä”, Corden sanoo vieralleen.

Seuraavaksi Corden pääsee välttämään linnun syljen maistamisen, kun hän suostuu paljastamaan, kuka Kardashian-Jenner-klaanin jäsenistä on vähiten hänen suosikkinsa.

”Helppoa, Kylie (Jenner). Hänen piti tulla ohjelmaan, mutta hän peruutti, joten v*tut hänestä. Hän on kamalin”, Corden vastaa.

Osion loppuvaiheessa sekä Kardashian että Corden joutuvat tiukan paikan eteen. Corden laittaa vieraansa eteen sardiinismoothien ja kysyy, ovatko Kardashianin siskojen, Kylien ja Khloén, raskaushuhut totta vai ei.

Aiemmin tällä viikolla Kardashian vieraili Ellen DeGeneresin talk show’ssa, jossa hän kertoi, ettei heidän perheellä ole tapana kommentoida toisiinsa liittyviä huhuja, vaan jokainen osallinen saa reagoida niihin itse. Linja pitää Cordenin ohjelmassakin ja Kardashian juo sardiinismoothieta.

”Miltä maistui”, Corden kysyy.

”Niin v*tun ällöttävää”, Kardashian vastaa.

”Tästä hyvästä saat naudan kielen”, hän jatkaa ja esittää sen jälkeen pahan kysymyksen Cordenille, jonka pitäisi nimetä kumpi hänen kahdesta siskostaan on hänen suosikkinsa.

”Kuka tuon kysymyksen kirjoitti”, Corden kyselee ohjelmansa taustajoukoilta kysymyksen kuultuaan.

”En ikimaailmassa, koskaan, koskaan sanoisi, että toinen on suosikkini, koska rakastan kumpaakin”, talk show’n isäntä sanoo ja haukkaa palan kielestä.

”Herranjumala”, Kardashian reagoi pyödän toisella puolen.

Voit katsoa Kardashianin vierailun ja hänen ja Cordenin reaktiot artikkelin yllä olevalta videolta.