Vuosina 1994-2004 tehden sarjan tähdet palaavat ruutuun yhden erikoisjakson verran.

Frendit-sarjan paluuta on odotettu vuosien ajan ja vihdoin se on tapahtumassa. Friends: The Reunion on kuvattu huhtikuussa ja se julkaistaan HBO Max -palvelussa torstaina 27. toukokuuta, mutta vielä ei ole tiedossa missä ja milloin se nähdään Suomessa.

Myös The One Where They Get Back Together -nimellä kulkeva jakso kokoaa yhteen pääosakuusikon, eli Courteney Coxin (Monica), Lisa Kudrow’n (Phoebe), Jennifer Anistonin (Rachel), Matthew Perryn (Chandler), Matt LeBlancin (Joey) sekä David Schwimmerin (Ross). Yhdessä kuusikko muistelee menneitä ja keskustelee kaikesta mahdollisesta Frendeihin liittyvästä sarjasta tutuissa lavasteissa.

Paluujaksosta julkaistu tuore traileri paljastaa, että jakossa on tiedossa ainakin sarjaan liittyvää muistelua 4. kaudelta tutun tietovisan tyylillä, minkä lisäksi näyttelijät käyvät läpi ikimuistoisimpia kohtauksia toistaen repliikkejään. Paluujaksossa kysytään myös näyttelijöiden mielipide ikuisuuskysymykseen: olivatko Ross ja Rachel tauolla suhteestaan 3. kauden dramaattisen käänteen aikana vai eivät?

Paluujaksossa on mukana myös vierailevia tähtiä. Trailerilla nähdään sarjasta tutut Tom Selleck (Monican heila, Richard) ja Maggie Wheeler (Chandlerin kanssa useampaan otteeseen heilastellut Janice), kun taas malli ja näyttelijä Cara Delevingne vilahtaa Rachelin vaaleanpunaiseen morsiusneidon mekkoon pukeutuneena.

Frendeissä näytelleet Elliott Gould (Monican ja Rossin isä Jack), James Michael Tyler (Central Perkin Gunther) ja Reese Witherspoon (Rachelin sisko Jill) ovat myös osa erikoisjaksoa. Heidän lisäkseen muita vierailijoita ovat muun muassa David Beckham, BTS, Lady Gaga sekä

Trailerin perusteella luvassa on sekä hulvaton että tunteikas paluu erikoisjakson merkeissä niin sarjan näyttelijöille kuin faneille – esimakua saat alla olevalta trailerilta. Aiemmin julkaistusta artikkelistamme löydät 10 Frendit-kohtausta, joihin ei koskaan kyllästy.

https://www.youtube.com/watch?v=HRXVQ77ehRQ