Näitä kohtauksia voi katsoa yhä uudelleen ja uudelleen ja ne silti huvittavat.

Frendit hauskuutti televisiossa kymmenen kauden ajan vuodesta 1994 vuoteen 2004. Kuuden ystävyksen elämästä kertova tilannekomedisarja saavutti niin suuren suosion, että sitä on esitetty päättymisensä jälkeen uusintoina lukuisia kertoja – parhaillaankin Sub-kanava näyttää uusintakierrosta ja ruudussa pyörivät 7. kauden jaksot.

Frendeistä on jäänyt monia one-linereita ja kohtauksia elämään, mitkä hauskuuttavat vielä vuosiakin myöhemmin. Sarjaa voi myös katsoa yhä uudelleen ja uudelleen ja tutut jutut tuovat silti hymyn huulille tai saavat nauramaan ääneen.

MsMojo on koostanut yhteen kymmenen Frendien parasta ja hauskinta kohtausta, joihin ei luultavasti koskaan tule kyllästymään, ja julkaisi niistä videon YouTube-kanavallaan. Koostevideolle pääsivät mukaan niin Rachelin tekemämä trifle-jälkiruoka, Rossin nahkahousut kuin kaikkiin Chandlerin vaatteisiin pukeutunut Joey.

Pääsikö oma suosikkisi Frendien hauskoista kohtauksista tälle koostevideolle? Mikä on top 10 -videon ykkönen? Se selviää katsomalla alla oleva video!