Vaikka ero olisi ollut kuinka sopuisa, voi erimielisyyksiä tulla eteen jopa monien vuosien jälkeen siitä, kun on erottu.

Tässä yksi todiste siitä, josta kerrotaan Cafemom -sivustolla. Kyseessä on erään naisen kertomus, mutta tämä voisi olla monen muunkin naisen kokemus. Nainen kertoo ongelmasta, joka liittyy hänen ex-aviomieheensä. Heidän eronsa oli sopuisa ja he tulevat edelleenkin toimeen todella hyvin. Tai no nyt on tullut eteen yksi ongelma, jonka aiheuttajana on miehen uusi ja ihan tuore vaimo.

Erosta on jo 12 vuotta, mutta nainen ei ole siltikään vaihtanut miehen sukunimeä toiseksi. Hän kertoo siihen olevan monta syytä. Se vaatisi ensinnäkin paljon vaivaa, koska hän joutuisi ilmoittamaan uudesta nimestä moneen paikkaan. Eikä se olisi kovin halpaakaan, koska hän joutuisi esimerkiksi uusimaan ajokorttinsa. Ehkä myös parin yhteisillä lapsilla on sama sukunimi, joten äiti haluaa, että hänellä on lastensa kanssa sama sukunimi.

Mutta nyt kun mies on mennyt uusiin naimisiin, on hänen uusi vaimonsa vaatinut sukunimen muuttamista joksikin toiseksi. Hänen mielestään ei voi olla kuin yksi rouva ”Virtanen”. Sanotaan nyt sukunimeä Virtaseksi, koska sillä ei ole tässä juurikaan merkitystä.

Mutta jos sukunimi ei ole mikään harvinainen, hän on tuskin ainoa rouva ”Virtanen”. Onko sillä mielestäsi mitään väliä, vaikka miehen ex-vaimo on pitänyt miehen sukunimen?

Uusi vaimo on jutun mukaan tästä todella vihainen, ja niin on myös ex-vaimo, jolta hän nyt vaatii melkoisen suurta asiaa. Kaikki oli sujunut tähän mennessä hyvin jo 12 vuoden ajan, jonka uusi vaimo nyt uhkaa pilata. Kannattaako se mielestäsi tällaisen asian takia?

Lähde: Cafemom