Tietyt merkit viittaavat siihen, että mies salaa todellista parisuhdetilannettaan sinulta.

Käyttäytyykö tapailemasi mies oudosti välillä ja vaikuttaa salaavan jotain? Jos epäilet jotain, pidä silmällä näitä merkkejä, sillä ne voivat paljastaa, oletko päätynyt tietämättäsi miehen toiseksi naiseksi.

1. Mies ei vastaa puhelimeen läsnäollessasi

Tietysti välillä kaikki ihmiset tarvitsevat yksityisyyttä, mutta parisuhteessa tarvitaan myös avoimuutta. Jos tapailemasi mies välttelee puhelimeen vastaamista, kun olet paikalla ja vastaa puheluihin tekosyiden avulla muualla, voi se kertoa siitä, että mies salaa jotain.

2. Et tiedä, missä mies asuu

Olette tapailleet useamman kuukauden, mutta mies ei ole kertaakaan pyytänyt sinua luokseen. Asiantuntijoiden mukaan tämä on yksi vahva merkki siitä, että olet toinen nainen. Jos mies tulee aina luoksesi ja et tiedä missä hän itse asuu, saattaa se tarkoittaa miehen salaavan jotain, mahdollisesti toisen tyttöystävän olemassa oloa. Asiantuntijoiden mukaan mies normaalisti pyytää naista käymään luonaan viimeistään, kun tapailu on kestänyt pidempään, huolimatta siitä, kuinka sotkuinen koti on.

3. Et koskaan tapaa hänen perhettään tai ystäviään

Tämäkin voi olla yksi merkki siitä, että oletkin miehelle toinen nainen. Toisen perheen tapaaminen on iso askel jokaisen uuden suhteen alussa, mutta se myös kertoo siitä, kuinka vakavissaan suhteessa ollaan. Tilanne voi olla tällainen myös silloin, kun mies pelkää sitoutua. Jos oma suhteesi vaikuttaa junnaavan paikoillaan, keskustelu silloin miehesi kanssa, jotta tiedät paremmin, mikä on asemasi hänen elämässään.

4. Tapaatte outoihin aikoihin

Onko mies tavattavissa kummallisiin aikoihin ja hän ei ole koskaan kanssasi viettämässä juhlapyhiä, vaikka pyytäisit? Jos näin on, saatat ollakin tekemisissä varatun miehen kanssa. Lisäksi mies saattaa olla välillä tavoittamattomissa. Seuraa vaistoasi ja kerro myös miehelle, että et pidä salaisuuksien pitämisestä.

Lähde: Become Gorgeous


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit

Kommenttia