Ensitreffit tulossa? Tässä helppo tapa selvittää treffien aikana, onko seuralaisesi todella hyvä tyyppi

Todellisuus ei aina vastaa esimerkiksi deittisovelluksen kautta viestitellessä annettua kuvaa.

Nykypäivänä monet päätyvät ensimmäisille treffeille uuden kumppaniehdokkaan kanssa deittisovellusten tai -sivustojen kautta. Viestitellessä treffiseuralainen on voinut vaikuttaa mukavalta ja hauskalta tyypiltä, mutta aina se ei vastaa todellisuutta.

Jännittävien ensimmäisten treffien aikana on kuitenkin helppo selvittää, onko seuralainen todella hyvä tyyppi. Siinä auttaa Pure Wow’n esittelemä 30 sekunnin kikka, jossa olennaisinta on tarkkavaisuus.

Jos olet lähtenyt ensitreffeille esimerkiksi ravintolaan, pidä silmällä miten seuralaisesi kohtelee henkilökuntaa; kiittääkö hän tarjoilijaa, kun hän tuo ruokalistan? Onko hän kohtelias tilausta tehdessä?

Jos hän on hyvätapainen, on hänessä silloin Pure Wow’n mukaan ainesta toisiin treffeihin – jos hän siis vaikuttaa sinusta kiinnostavalta ja välillänne on kemiaa. Jos hän on tyly tai loukkaavaa henkilökuntaa kohtaan tai ei huomioi heitä, on se varoitusmerkki siitä, ettei hän todellisuudessa ole niin hyvä tyyppi kuin hän on koettanut antaa sinun ymmärtää.

Lähde: Pure Wow


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.