Päättäväinen Madeline ei anna Downin syndrooman estää häntä toteuttamsta unelmiaan.

18-vuotias Madeline Stuart ei ole tyypillinen malli, sillä hänellä on Downin syndrooma. Hän on kuitenkin osoittanut, ettei se estä häntä toteuttamasta unelmiaan – näin hän on samalla inspiroiva esimerkki muille.

Australialaisen Stuartin kunnianhimo kiinnitti everMaya-merkin huomion niin voimakkaasti, että Stuart palkattiin heidän asusteidensa malliksi.

”Madelinella on ulkoista kauneutta – Downin syndroomasta huolimatta. Tämän lisäksi hänessä on sisäistä kauneutta, mistä everMaya-merkissäkin on kyse”, merkin toinen perustaja, Damian Graybelle kommentoi TODAY.com:lle.

Erityisesti Stuartin tarina inspiroi Graybellea.

”Sinulla on nuori tyttö, joka haluaa tulla malliksi ja sen sijaan, että hänen äitinsä mieltäisi ne vain teinihaaveiksi, he palkkaavatkin personal trainerin ja tyttö laihtui 20 kiloa”, hän sanoi.

”Madeline on niin inspiroiva ja edustaa kaikkia niitä käsityksiä siitä, mitä aito kauneus on. Se, että hän on myös upea, on vain plussaa”, Graybelle jatkoi.

Stuart ja hänen äitinsä ovat TODAY.com:n mukaan olleet avoimia nuoren naisen vaikeuksista laihtua ja hänen päättäväisyydestä menestyä alalla, jossa vammaiset mallit eivät ole yleisiä.

”Mallina oleminen muuttaa ihmisten käsityksiä ihmisistä, joilla on Downin syndrooma ja julkisuus luo hyväksyntää elämässä ja ottamisesta mukaan asioihin”, Stuart on kirjoittanut Facebookissa.

everMaya ei ole ainoa merkki, jonka kanssa Stuart on tehnyt sopimuksen. Naisten urheiluvaatemerkki Manifesta palkkasi Stuartin mallikseen ja sanoi hänen muuttavan mallimaailman ilmettä.

”Vuosien ajan Madeline on taistellut niin ulkoisia ja kuin sisäisiä haasteita vastaan, mitkä liittyvät Downin syndroomaan. Tanssin, unnin ja cheerleadinging katta hän on vahvistanut sydäntään ja kehoaan. Malliuransa kautta hän on pakottanut monet miettimään uudelleen tavallisia käsityksiä kauneudesta”, Manifestan sivuilla todetaan.

everMayan Graybelle toivoo Stuartin menestyksen ja hänen kanssa tehdyn yhteistyön rohkaisevan yhteisöjä näkemään vammaiset positiivisemmassa valossa.

”Eniten olen saanut kuulla, että tämä asia on antanut odottaa itseään liian kauan. Jos niin todella on, kunpa olisimme tehneet näin aiemmin. Olemme uusi merkki, mutta olemme olemassa ja aiomme johtaa muutosta. Ja se alkaa Madelinesta”, Graybell kertoi TODAY.com:lle.

Stuartin inspiroivaa matkaa voit seurata Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä.

Lähde: TODAY.com