BLOGGAAJAKSI

Haluatko mukaan Nainen.comin blogilistaukseen? Liitä blogisi sivuillemme!

Listaukseemme liittyneet bloggaajat edustavat pääasiallisesti hyvinvointia, muotia, kauneutta, sisustusta, matkailua ja naisellista elämäntyyliä. He inspiroivat lukijoitamme mielenkiintoisilla ajatuksilla, vinkeillä ja ideoillaan. Hae mukaan – se on helppoa, nopeaa ja ilmaista!

Nainen.com on helmikuussa 2015 lanseerattu, suomalainen nuorten naisten lifestyle-sivusto, jossa tarjoamme oman sisällöntuotantomme ohella bloggaajille mahdollisuuden bloginsa sisältöjen esittelyyn. Mukaan pääset, jos sinulla on laadukas, kuvallinen, monipuolinen ja aktiivisesti päivittyvä blogi. Haluamme tarjota suurille ja pienemmille blogeille alustan kasvuun ja kehittymiseen.

Liittyminen tapahtuu täyttämällä alla oleva lomake blogisi tiedoilla. Tarjoamme blogilistaukseemme liittyville blogeille päivittyvän, mielenkiintoisen ympäristön, jossa bloggaaajan oma sisältö tulee löydetyksi sivustomme kävijöiden keskuudessa. Blogilistaukseen liittyneet bloggaajat saavat myös aika ajoin tietoa Nainen.comin ajankohtaisista uutisista ja tapahtumista.

Inspiroivimmat blogipäivitykset saavat kauttamme suuremman huomioarvon, ja kiinnostavia blogeja ja päivityksiä voidaan tuoda esille myös laajemmin Nainen.com-sivustolla ja sivuston viestinnässä, kuten sosiaalisessa mediassa. Blogisi säilyy entisessä osoitteessaan, mutta poimimme sivustomme blogivirtaan otteita viimeisimmistä päivityksistäsi; näin vanhat kävijäsi löytävät sinut edelleen, mutta saat liittymisen myötä mahdollisuuden blogisi lukijamäärien kasvattamiseen. Et sitoudu liittymisen myötä mihinkään, mutta avaat blogisi entistä suuremmalle yleisölle.

Täytä vain alla blogisi tiedot. Toimituksemme käy läpi hakemukset säännöllisesti. Voit tutustua blogit-osioon ja jo mukaan liittyneihin blogeihin täällä!


 

Hae mukaan ja liitä blogisi Nainen.comin blogilistaukseen täyttämällä alla oleva lomake:

Nimi

Sähköposti

Blogin nimi

Blogin url-osoite

Lyhyt kuvaus blogista

Blogin aihealueet:


 

 


Rekisteriseloste