Tämä tarinaa tiivistää hyvin sen, mitä ”paha saa palkkansa” -sanonta tarkoittaa.

Tämä tarina on levinnyt useilla eri sivustoilla – tarina kertoo naisesta, joka sai tietää miehensä uskottomuudesta.

Vaimo ei kuitenkaan päästä miestä vähällä, itse asiassa hän järjestää sellaisen yllätyksen, jonka mies muistaa varmasti ikuisesti.

Voit lukea tarinan alapuolelta.

”Minusta alkoi tuntua siltä, että mieheni on uskoton.

Kaikki varoitussignaalit olivat ilmassa.

Mies makoili sohvalla ja nauroi lähettäessään tekstiviestejä, kysyin kenen kanssa hän viestitteli ja sain vastaukseksi, että se oli hänen siskonsa. Hän oli jäänyt ylitöihin lähes joka ilta ja soittaessani toimistolle sain vastaukseksi, että hän oli lähtenyt jo tunteja sitten. Kysyin mieheltäni mistä on kyse ja sain vastaukseksi, että kyseessä on pila, jota kollegat tekevät toisilleen työpaikalla.

Viimeinen pisara koitti, kun mieheni sanoi ”hakevansa maitoa” kaupasta kello 22.30… ja palasi vasta 02.00 aikaan takaisin!

Vuosien seurustelun jälkeen tiedän ainakin sen, että yksityisetsivän palkkaaminen on hyvä idea, jos epäilet puolisosi olevan uskoton. He ovat hyviä selvittämään ja keräämään tarvittavat todisteet, jotka voivat auttaa eron aikana.

Nyt kelaamme pari kuukautta eteenpäin, on mieheni syntymäpäivä. Minä tiedän, mitä sinä ajattelet: miksi ihmeessä odotit useita kuukausia ennen kuin kohtasit miehesi – ja oliko todella pakko tehdä se hänen syntymäpäivänsä aikana?!

Vastaus ensimmäiseen kysymykseen on se, että minun täytyi kerätä tarvittavat todisteet, jotka annoin asianajajalle ja samaan aikaan ostin itselleni asunnon ja hoidin muut juoksevat asiat. Vastaus toiseen kysymykseen: tietenkin minun piti odottaa, että oli hänen syntymäpäivänsä!

Olin kysynyt mieheltäni mitä hän haluaisi syntymäpäivälahjaksi, mutta hänen mielestään minun kannatti lähteä ystävien kanssa matkalle loman ajaksi. Miehelläni oli pelkästään ”töitä” ja hän ei halunnut tulla muistutetuksi vanhenemisesta.

Minä tietenkin tajusin, että jokin oli pielessä, mutta murruin vasta silloin kun löysin vaatekomerosta samppanjapullon ja kaksi lasia.

Joten minä lähdin asunnostamme, annoin hänen luulla että lähtisin sille hemmetin matkalle, mutta ajoin sen sijaan suoraan ystävättäreni luokse. Soitin ystäväni luota mieheni äidille, isälle, siskolle ja hänen ystävilleen. Tässä vaiheessa on hyvä sanoa, että mieheni on ollut todellinen mammanpoika koko elämänsä ajan – äiti on aina ollut niin ylpeä pojastaan ja ylistänyt kaikkea mitä hän on tehnyt.

Joten sanoin heille, että aion yllättää mieheni.

Minä ehdotin, että hiipisimme kotiimme juhlapäähineiden, suuren täytekakun ja kynttilöiden kanssa – sitten laulaisimme hänelle syntymäpäivälaulun.

Kuulostaa hauskalta, eikö niin? Voit olla varma, että se myös oli sitä!

Pidin huolta siitä, että kaikki tapasivat talomme ulkopuolella kello 08.30 aamulla. Hyppäsimme hissiin, meitä oli yhteensä kahdeksan ja äiti kannatteli suurta täytekakkua.

Minä muistutin kaikkia olemaan niin hiljaa kuin suinkin mahdollista. Avasin oven varovaisesti ja hiivimme hitaasti makuuhuonetta kohti.

Meillä oli puhalluspillejä ja äiti piti tiukasti kiinni kakusta, leveä hymy kasvoillaan.

Sitten minä avasin makuuhuoneen oven ja me kaikki huusimme ”Yllätyyys!” niin kovaa kuin jaksoimme.

En kuitenkaan tiedä kuka oli eniten yllättynyt, vieraat vai mieheni… joka makasi alasti rakastajattarensa kanssa ja näytti täysin äimistyneenä.

Äiti pudotti kakun lattialle, sisko alkoi huutamaan ja isä kiroili kovaan ääneen. Minä esitin olevani yhtä liikuttunut kuin kaikki muutkin, samaan aikaan kun mieheni ystävä kehotti meitä poistumaan makuuhuoneesta yhdessä.

Minun mieheni, tai siis tarkemmin sanottuna ex-mieheni, itki ja sanoi ”miten minä kehtasin” samaan aikaan hänen rakastajattarensa huusi saadakseen vaatteensa ja paetakseen asunnostamme.

Tämä oli yksi parhaista syntymäpäivälahjoista, joita olen koskaan antanut kenellekään!”

Jaa juttu ystävillesi, jotka arvostavat luovia ratkaisuja.