Asukokonaisuuden peruspilarit: Jokaisen naisen vaatekaapista pitäisi löytyä nämä 10 ”tylsää” vaatetta

Kun omistaa nämä tavalliset vaatteet, on erilaisia asukokonaisuuksia helppo muodostaa monipuolisesti.

Uuden sesongin muoti-ihanuuksia shoppailessa ei välttämättä tule ajatelleeksi, että myös ”tylsiä” ja tavallisia vaatteita täytyisi ostaa. Nämä tavalliset vaatteet ovat peruspilareita erilaisille asukokonaisuuksille, ja niitä täytyy toisinaan päivittää uusiin ja päästää käytössä kuluneet jo ”eläkkeelle”.

Pure Wow listasi kymmenen tavallista ja ”tylsää” vaatetta sekä asustetta, joilla rakennat monipuolisesti asukokonaisuuksia – lue alta, mitä sinunkin vaatekaapista kannattaisi löytyä.

1. Valkoinen t-paita, joka istuu hyvin ja on valmistettu laadukkaasta materiaalista.

2. Hyvin istuvat tummat farkut. Pure Wow suosittelee skinny-mallia, jotka ovat hyvä yhdistelmä etenkin saappaiden kanssa.

3. Musta bleiseri, joka on kuin tehty sinulle. Pure Wow’n mukaan se saa jokaisen asukokonaisuuden näyttämään siltä kuin sen olisi valinnut ammattistylisti. Jotta bleiseri kestää käytössä pidempään, osta laadukas malli.

4. Tavallinen toppi, joita kannattaa ostaa kerralla useampia ja jopa valita eri värejä. Toppi on monipuolinen vaate ja käytössä jo kuluneet on hyvä vaihtaa uusiin ja keksiä vanhoille muuta käyttöä.

5. Laadukkaat mustat sukkahousut, jotka kestävät käyttöä enemmän kuin yhden kerran.

6. Farkkutakki, joka on Pure Wow’n mukaan mahdollisesti kaikista monikäyttöisin näistä mainituista vaatteista. Sitä voi käyttää lähes läpivuoden yhdistelemällä sitä kesämekoista lämpiminiin neuleisiin. Ajattomin valinta on tavallinen sininen farkkutakki.

7. Tyköistua poolopaita, joka sopii oikeastaan minkä tahansa alaosan kanssa. Hyvin istuvaa pooloa voi käyttää niin hameen, farkkujen kuin housujen kanssa sekä jättää vaikka mekon alle lämmikkeeksi syys- ja talvipäivinä. Neutraalin värinen poolopaita on nopeasti viileiden päivien kestosuosikki.

8. Käytännölliset mustat nilkkurit tai saapikkaat, joita voit käyttää pitkiäkin matkoja kävellessä ja läpi päivän niin, etteivät jalkasi ala särkeä.

9. Valkoinen kauluspaita on vaatekaappien klassikko. Laadukkaaseen kauluspaitaan sijoittaminen tarkoittaa Pure Wow’n mukaan sitä, että voit käyttää sitä töissä ja lisäksi kotona kuin Tom Cruise Riskibisnes-leffassa: ilman housuja.

10. Mustat leggingsit. Kyse ei suinkaan ole niistä, joissa loikoilet laiskana sunnuntaina kotona, vaan täydelliset, peittävät mustat leggarit, jotka saavat jalat näyttämään pitkiltä kuin supermallilla ja olo on silti yhtä mukava kuin olisi pyjamahousuissaan töissä.

Lähde: Pure Wow


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.