Askarteluvinkkejä ystävänpäivään: 5 DIY-koriste- ja lahjaideaa – katso video

Tämän videotutoriaalin avulla voit askarella esimerkiksi suloisen sydäntaulun.

Jos haluat muistaa sinulle tärkeitä ihmisiä ystävänpäivänä, mutta et keksi mitä antaisit, tai haluat tehdä itsellesi jotain kivaa, mutta ideat ovat hukassa, ei hätää! IdunnGoddess on YouTube-kanavallaan jakanut videon, jolla hän antaa ohjeet suloisiin DIY-askarteluprojekteihin.

Ensimmäinen niistä on pörröiset sydänkoristeet. Niitä varten tarvitset haluamasi väristä lankaa ja halutessasi glitteriä ja hiuslakkaa – voit myös lisätä valmiisiin pörröpalleroihin pari tippaa lempituoksuasi ja saat söpön koristeen tai ilmanraikastaminen.

Toinen askarteluidea voi olla hauska toteuttaa yhdessä kumppanin tai ystävien kanssa, mutta se onnistuu myös itsekseen. Tarkoitus on tehdä sydäntaulu, jossa sydänkuvio muodostuu halutulle pinnalle (piirustuspaperille tai canvas-taululle) painetuista kädenjäljistä vesivärin avulla.

Kolmas DIY-idea on sydänköynnös. Sen tekemiseen tarvitset vain paperia, lahjapaperia tai vaikka vanhoja lehtiä – mitä itse haluat – ja niistä tehdään erilaisia paperisydämiä.

Neljäs askarteluprojekti on koruastia, joka on tehty askartelumassasta. Jos sinulla on sydämenmuotoinen piparimuotti, voit käyttää sitä tähän, mutta voit tehdä myös sellaisen itse muovisesta juomapullosta – IdunnGoddess näyttää videolla, miten se onnistuu.

Viides idea on ystävänpäiväteemaan sopiva silmämaski. Sen tekemiseen tarvitset huopaa, kuminauhan, lankaa ja neulan.

Katso ylhäältä video, jolla IdunnGoddess näyttää, miten nämä askarteluideat toteutetaan – ohjeet eivät ole vaikeita!


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.