Seksin aikana ei kannata todellakaan puhua aivan kaikesta mahdollisesta.

Vaikka seksin aikana ei tietäenkään ole kiellettyä puhua, ei sen aikana kannata keskustella aivan kaikesta mahdollisesta, mitä mieleen juolahtaa.

Esimerkiksi laskujen maksaminen, siivoaminen tai vaikkapa toisen vanhemmista puhuminen seksin aikana olisi outoa. On kuitenkin yksi aihe ylitse muiden, jota ei missään nimessä kannata ottaa puheeksi kesken seksin.

Kyseessä on lapsen hankkiminen.

Miehestä voi tuntua, että kumppani käyttää seksiä pelkästään keinona ottaa lapsen hankkiminen puheeksi. Tämä voi saada heidät tuntemaan, että kumppani ei kunnioita heidän mielipidettään tai että hän ei ota heidän tunteitaan huomioon. Se voi myös saada heidät tuntemaan, että heitä manipuloidaan tai painostetaan hankkimaan lapsia.

Miehistä voi myös tuntua, että heidän kumppaninsa yrittää käyttää seksiä vain keinona tulla raskaaksi. Tämä voi olla miehille vastenmielistä ja saada heidät tuntemaan, että kumppani on kiinnostunut vain lapsen saamisesta eikä heistä itsestään ihmisenä. Lisäksi se voi saada miehen ajattelemaan, ettei nainen haluaisi seksiä muuten kuin lapsenhankkimismielessä.

Vaikka siis haluaisitkin keskustella lasten hankkimisesta, älä ota asiaa puheeksi kesken seksin!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: All Women’s Talk