Äitienpäivään on enää alle kuukausi aikaa. Jos haluat ilahduttaa äitiäsi jollain ikimuistoisella, mutta hyödyllisellä lahjalla, kannattaa sopivan lahjan miettiminen jo aloittaa. Nämä lahjavinkit ovat taatusti mieluisia, sillä niistä on iloa teille molemmille ja ne myös muistuttavat teitä toisistanne.

Äitienpäivää jos mitä on ihanaa juhlistaa yhdessä, koska eihän juhlaan olisi aihetta, ellei teitä molempia olisi. Myös lahjan voi suunnitella teitä molempia koskevaksi. Näistä lahjoista pääsette nauttimaan yhdessä – toistenne seuran ohella.

1. Keittokirja

Hanki teille molemmille sama keittokirja. Sopikaa tapaavanne joku ilta, ja valmistakaa uuden keittokirjan ohjeita noudattaen maittava illallinen yhdessä.

2. Kustomoidut tennarit

Monet tennarivalmistajat tekevät yksittäiskappaleita myös asiakkaan toiveiden mukaan, ja sinun onkin mahdollista kustomoida teille molemmille ainutlaatuiset popot kesäksi. Toimi kuitenkin ajoissa, sillä toimitusajat voivat olla pitkät!

3. Kauniin sisustussetin jakaminen

Tarjoilukulho- tai muu sisustustavarasetti on käytännöllinen lahja. Anna esimerkiksi iso kulho äidillesi, ja säilytä itse pieni. Näin teillä on jotain samaa kodeissanne.

4. Meikkikurssi tai hiusmuodonmuutos

Menkää äidin kanssa yhdessä meikkikurssille tai kampaajalle. Yhdessä koetun hemmotteluhetken ja muodonmuutoksen jälkeen on hyvä jatkaa iltaa äiti-tytär-laatuajan parissa!

5. Samanlaiset korut

Osta teille molemmille samanlaiset, yksinkertaiset ja klassiset korut. Simppeli design ei mene koskaan pois muodista.

6. Uusi puhelin

Asia, jota äiti harvoin raaskii itse ostaa. Tämä lahja tulee taatusti käyttöön ja helpottaa yhteydenpitoanne. Sillä sitähän äiti varmasti haluaa.

Lähde: Cosmopolitan