Lasten kasvattaminen ei aina ole ruusuilla tanssimista, kuten jokainen vanhempi varmasti tietää varsin hyvin.

Vanhemmat joutuvat useimmiten syömään lastensa jämiä, jotka eivät käy kaupaksi. Ei ole siis kovin epätavallista, että lapsi tulee vanhemman luokse ja pyytää häntä syömään loput jäätelöstä. Niin kävi myös tässä tapauksessa, kun Sydneyn tytär paikalle ja pyysi äitiään syömään loput ylimääräisestä jäätelöstä.

Tarina ei kuitenkaan loppunut tähän, sillä jäätelö oli käynyt paikassa, jota äiti ei olisi koskaan uskaltanut edes arvata.

Sydney on kahden lapsen äiti ja hän julkaisi karmivan tarinan Facebookissa:

”MOI kaikille!!! Olen kyllästynyt lapsiini!! Opin tänään kovan läksyn… sellaisen läksyn, johon en ollut valmistautunut ja sain traumat. Tarvitse rukouksianne!

Ostin Blakelylle jäätelötuutin McDonald’sista. No tyttäreni saapui olohuoneeseen jäätelönsä kanssa ja ojensi sen minulle (puoliksi syötynä niin kuin kaikki muukin). Me äidit periaatteessa elämme ruoalla, jota lapsemme eivät halua tai viitsi syödä. Aloin siis syömään jäätelöä, mutta ihmettelin miksi tyttäreni tuijotti minua…

Kysyin häneltä: ”mikä on hätänä?”

Ja hän vastasi: ”Maistuuko se hyvältä?!”

Tässä vaiheessa minua pelotti, sillä en tiennyt mitä oli tapahtunut. Ajattelin että ehkä hän pudotti sen lattialle ja oli liian pelokas kertomaan asiasta. Me seisoimme olohuoneessa ja katsoimme toisiamme sekä kädessäni olevaa jäätelötötteröä.

Ja tuo piru sanoo: ”Minä pyyhin jäätelöllä vahingossa peppuni.”

Suomen nopein mobiilikasino on täällä! Ei rekisteröintiä, huippunopeat kotiutukset ja viikoittainen rajaton 10% käteispalautus – ilman kierrätysvaatimuksia.

Anteeksi mitä?!! Tällä jäätelötötteröllä, jota minä juuri nuolaisin?! MITÄ HIMPUTTIA!! Olin shokissa, joten kysyin tyttäreltäni kuinka ihmeessä hän voi pyyhkiä peppunsa vahingossa jäätelötötteröllä ja MIKSI hän antoi sen minulle syötäväksi????

Hän katsoo minua suoraan silmiin ja sanoo: ”Käytin vahingossa väärää kättä pyyhkimiseen, mutta se oli vain pissaa äiti.”

MITTANI ON TÄYNNÄ. Tulisiko joku hakemaan nämä lapset. En kestä. Minä aion pestä suuni tiskiaineella.”

Kommentit

Kommenttia